Σενάρια για επίσκεψη Μητσοτάκη στον φυλακισμένο Μπελέρη παρά τις «γαλάζιες» γκρίνιες

Μπορεί ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης να εντάχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ όμως δεν μπορεί να κάνει προεκλογική εκστρατεία, καθώς κρατείται σε αλβανικές φυλακές, μετά την καταδίκη του για την κατηγορία περί εξαγοράς ψήφων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπελέρης θα εκπροσωπηθεί από μέλη της οικογένειάς του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπάρχει περίπτωση να επισκεφθεί τον κρατούμενο Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα, προκειμένου να στείλει το μήνυμα της έμπρακτης στήριξής του στον κρατούμενο εκλεγμένο δήμαρχο.

H υποψηφιότητα Μπελέρη – άσχετα αν δεν πηγαίνει τόσο καλά όσο περίμενε η κυβέρνηση – έχει φέρει αναστάτωση και προβληματισμό στους συνυποψηφίους του, καθώς το σίγουρο είναι ότι θα βρίσκεται στην πρώτη τριάδα, εκτοπίζοντας στελέχη με διαδρομή στο κυβερνών κόμμα.

Να σημειωθεί ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Εύη Χριστοδουλόπουλου ανέφερε χθες ότι «η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη είναι μία υποψηφιότητα στη ΝΔ που ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα. Εκεί συνυπάρχει συντηρητικό κομμάτι με τη λαϊκή δεξιά, υπάρχει το φιλελεύθερο κομμάτι, υπάρχει και το προοδευτικό κέντρο, στο οποίο εγώ ανήκω. Σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα τη στιγμή που υπάρχει απειλή από την ακροδεξιά, υποψηφιότητα τύπου Μπελέρη, κάνει αυτό ακριβώς που είπα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και επειδή η Εύη Χριστοδουλόπουλου δεν είναι… «χθεσινή», πολλοί υπέθεσαν ότι κατατάσσοντας τον εαυτό της στο προοδευτικό κομμάτι της ΝΔ θέλησε να στείλει μήνυμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος ότι αυτή μπορεί να τους εκφράσει, καθώς ο Φρέντι Μπελέρης ό,τι και αν λένε τα κυβερνητικά στελέχη, φλερτάρει με την ακροδεξιά.

Θέλησε, δηλαδή, να ακυρώσει με τον τρόπο της, το επιχείρημα του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είπε ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα πρέπει να βάλουν τη μία από τις τέσσερις ψήφους τους, οπωσδήποτε στον Μπελέρη. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...