Σεισμό θα προκαλέσει ο παράνομος έρωτας κορυφαίου κυβερνητικού του Μητσοτάκη με λαμπερή δημοσιογράφο Μεγάλου Καναλιού

Μπορεί η «κυβέρνηση του 112» και αυτό το καλοκαίρι να βρέθηκε με πύρινα μέτωπα, με τη χώρα μας να φλέγεται και τις εκκενώσεις σε πολλές περιοχές να ήταν για ημέρες το πρώτο θέμα ακόμη και σε διεθνή μέσα, όμως, όπως αποκαλύπτει η «Espresso» (που όπως γράφει έχει ονόματα και… διευθύνσεις), μια άλλη φωτιά, αυτή του έρωτα και μάλιστα παράνομου, μπορεί να μετατρέψει σε… πυριτιδαποθήκη το Μέγαρο Μαξίμου αλλά και μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό!

Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως σε περίπτωση που βγουν στη φόρα τα πρόσωπα των δύο πρωταγωνιστών ο θόρυβος από το «μπαμ» θα είναι κάτι παραπάνω από εκκωφαντικός! Το φρέσκο παράνομο love story έχει όλα τα στοιχεία μιας πιπεράτης ιστορίας από αυτές που βλέπουμε και στον κινηματογράφο. Δύο βλέμματα που συναντήθηκαν σε ανύποπτη στιγμή, μια σπίθα που άναψε το φιτίλι του πάθους! Αυτός νεόκοπος (σχετικά) κυβερνητικός, που τυγχάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτή λαμπερή κυρία της τηλεόρασης, με τσαγανό και ισχυρό λόγο, που πολλές φορές τον διατυπώνει χωρίς σάλτσες και υπεκφυγές στο γυαλί, τυγχάνοντας επίσης της εμπιστοσύνης του αφεντικού του σταθμού στον οποίον εργάζεται. Και οι δύο πρόσωπα υπεράνω υποψίας.

Οπως και να το κάνουμε, άλλος κυβερνητικός παράγοντας έχει τα πρωτεία εδώ και χρόνια στον ποδόγυρο και στις απιστίες. Τόσο εκείνος όμως όσο κι εκείνη έχουν πολλές υποχρεώσεις και στην προσωπική τους ζωή, παντρεμένοι γαρ

Ετσι στα… ξαφνικά

Ποτέ όμως δεν έχουν απασχολήσει τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια, τόσο εντός της Βουλής όσο και στα δημοσιογραφικά στέκια, για παραστρατήματα, παρότι για εκείνη είχε γραφτεί πριν από χρόνια πως σχετιζόταν με ισχυρό παράγοντα της διεθνούς πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Ομως τα βέλη του έρωτα ακόμη και του παράνομου τους χτύπησαν έτσι στα ξαφνικά, στα αναπάντεχα. Βέλη που ξεπήδησαν από τηλεοπτικά πλατό, μια και ο κυβερνητικός παράγοντας συχνά πυκνά είχε παρουσία στο κανάλι της λαμπερής κυρίας με τη δυναμική προσωπικότητα. Κι όμως τα κατά καιρούς βιτριολικά σχόλιά της για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ουδόλως πτόησαν τον νέο ερωτύλο του υπουργικού συμβουλίου για να την κορτάρει στην αρχή διακριτικά. Εκείνη κολακευμένη, δεν άργησε να υποκύψει κι έτσι παίρνοντας όλες τις προφυλάξεις (είπαμε και οι δύο έχουν πολλές δεσμεύσεις στην προσωπική τους ζωή) άρχισαν σιγά σιγά να έρχονται ολοένα και πιο κοντά, μέχρι που το ειδύλλιο πήρε σάρκα και οστά.

Δεν ξέρουμε αν το χαμόγελο του εκ επαρχίας προερχόμενου πολιτικού προέρχεται από την αναβάθμιση σε κυβερνητικό πόστο ή από την ερωτική του ζωή που πήρε ένα πιο… ροζ χρώμα, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως η παρουσία της κυρίας της TV στην προσωπική του ζωή τον έχει απογειώσει.

Τώρα, αν στο μέλλον θα έχουμε κάποια ανώμαλη προσγείωση και για τους δύο σε περίπτωση που αποκαλυφθούν τα πάντα, δεν το ξέρει κανείς…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...