Σάλος με όσα είπε LIVE η Ράνια Τζίμα – Ξέσπασε ακόμη και πασίγνωστος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (vid)

Πρώτο trend στο Twitter έχει καταφέρει να βρίσκεται πάλι η Ράνια Τζίμα με το ερώτημα της για τις φωτιές προχθές στο δελτίο του Mega στον Ευθύμη Λέκκα και συγκεκριμένα για τη φράση της, “Ακούμε ξανά και ξανά πλέον τη μόνιμη επωδό πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή…”.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον καθηγητή προκαλώντας αντιδράσεις: “Δυστυχώς η εικόνα για μία ακόμα φορά στη χώρα είναι το λιγότερο αποκαρδιωτική. Βλέπουμε την ίδια απόγνωση, ξανά και ξανά, στα μάτια των πολιτών, ακούμε ξανά και ξανά πλέον τη μόνιμη επωδό “πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή”, η αξία της οποίας προφανώς δεν αποτιμάται. Αναρωτιέμαι όμως, σε αυτή τη χώρα είμαστε καταδικασμένοι κάθε καλοκαίρι να βλέπουμε 50-60-100 σπίτια να καίγονται;”.

Σήμερα, όπως μεταδίδει το enimerosi24.gr, ο Δημήτρης Οικονόμου ξέσπασε στον αέρα του Σκάι και μπορεί να μην κατονόμασε την ανκοργούμαν του Mega, ωστόσο όλοι στα σόσιαλ μίντια έχουν βγάλει το συμπέρασμα ότι αναφέρεται στη Ράνια Τζίμα. Και προφανώς έχουν δίκιο αφού τη φωτογραφίζει αρκετά!

Ο δημοσιογράφος του Σκάι λοιπόν είπε οργισμένος, μεταξύ άλλων, τα εξής:  “Ακούω κάτι εκφράσεις του τύπου φτάνει πια με αυτό το πρώτα οι άνθρωποι.. Αυτό να πάτε να το πείτε στις οικογένειες των θυμάτων στο Μάτι όπου χάθηκαν μωρά παιδιά.. Γιατί τότε έκλαιγαν αυτοί οι δήθεν δημοσιογράφοι που τώρα φωνάζουν έλεος πια με αυτό το κλισέ! Δεν είναι κλισέ αυτό! Είναι άνθρωποι μέσα στις φωτιές και πρέπει να σωθούν… Όλα τα υπόλοιπα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορούν να τα φτιάξουν, όταν χαθεί ο άνθρωπος τελείωσε! Να προσέχουν μερικοί και να αφήσουν αυτόν τον χαβαλέ. Αυτή η ιερή αγανάκτηση κάποιων συναδέλφων καλό ειναι να κοπεί με μαχαίρι. Ή να την κόψουν κάποιοι άλλοι αν δεν μπορούν να την κόψουν μόνοι τους”!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...