Σάλος με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για τη Σία Κοσιώνη μετά τα όσα συνέβησαν ζωντανά στον ΣΚΑΪ (vid)

Το δικό της σχόλιο για τη Σία Κοσιώνη, η οποία ήταν παρουσιάστρια-συντονίστρια στο πάνελ του ΣΚΑΪ στην εκλογική βραδιά του β΄γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και βίωσε από την επαγγελματική της θέση την ήττα του συζύγου της Κώστα Μπακογιάννη, έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε το πως η Σία Κοσιώνη παρουσίασε την εκλογική μάχη για τον δήμο της Αθήνας, με τον Κώστα Μπακογιάννη να καθαίρεται από δήμαρχος και να αναλαμβάνει ο Χάρης Δούκας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Μία θέση πολύ δύσκολη, την οποία δεν θα ήθελε να είχε βιώσει, η Τατιάνα Στεφανίδου όπως είπε.

“Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ζωντανή εκπομπή και να μαθαίνεις ότι ο σύζυγός σου έχει υποστεί αυτό το πολιτικό σοκ γιατί υποτίθεται ότι ήταν το φαβορί. Δεν είναι μόνο ότι δεν βγήκε, έχουν και 11 μονάδες διαφορά”, είπε αρχικά η παρουσιάστρια του T-Live.

“Θέλω να σας πω το εξής: Είμαι στην τηλεόραση σε ζωντανές εκπομπές 27 – 30 χρόνια, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της. Πω, πω… Να παρουσιάζεις δηλαδή live εκπομπή, εκλογική βραδιά και να πρέπει να παρουσιάσεις το αποτέλεσμα για τον άντρα σου και ένα τέτοιο αποτέλεσμα, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της”, σχολίασε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...