Σάλος: Δημοσιεύματα αποκαλύπτουν τον βρόμικο ρόλο Τσακαλώτου σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και συνεννόηση στο παρασκήνιο με Μητσοτάκη και ΝΔ

Η απόσπαση του πολύ μικρού, περιθωριακού και αδιάφοροι από τη σκοπιά της Αριστεράς, του Σοσιαλισμού και της κοινωνίας κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπείται από Τσακαλώτο, Σκουρλέτη, Φίλη και ΣΙΑ, κάνει τα στόματα να ανοίγουν και τις αποκαλύψεις να λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Δημοσιεύματα “δείχνουν” τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ως βασικό υπονομευτή της προσπάθειας του Αλέξη Τσίπρας και του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσουν τις πρόσφατες εθνικές εκλογές.

Πρώτος ο Μανώλης Κοττάκης αποκάλυψε την ύπαρξη μυστικού άξονα Μητσοτάκη-Σημίτη-Τσακαλώτου και έγραψε μεταξύ άλλων τα εξής:

Οσον αφορά τώρα την πρόβλεψη της Αννας Διαμαντοπούλου με κεφαλαία γράμματα, ότι ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ για τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή δεν θα πρέπει να αναγνωστεί επιπόλαια. Δεν είναι μια εκτίμηση που βασίζεται μόνο σε πληροφορίες. Είναι μια εκτίμηση που βασίζεται στην παρασκηνιακή επικοινωνία μεταξύ των δικτύων των νεοφιλελεύθερων εκσυγχρονιστών της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ. Η βεβαιότητα με την οποία εξέφρασε την εκτίμησή της για το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ η κυρία Διαμαντοπούλου, επειδή δεν παρέστη στην εκδήλωση ο Στέφανος Κασσελάκης, αποκαλύπτει την ανοιχτή γραμμή στην οποία βρίσκονται τα κέντρα Μητσοτάκη – Σημίτη – Τσακαλώτου.

Οχι τυχαία, άλλωστε, η εκδήλωση Τσακαλώτου συνέπεσε με την εκδήλωση Σημίτη. Για να επιβεβαιωθεί αυτό το οποίο πάντοτε έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας σε ιδιωτικές συζητήσεις με στελέχη του κόμματός του: ότι η «Ομπρέλα», κατ’ αυτόν, ήταν η πέμπτη φάλαγγα του Μαξίμου και της Νέας Δημοκρατίας μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Οτι δεν ήταν σύμπτωση η πρόταση του ευρωπαϊστή Τσακαλώτου για παράλληλο νόμισμα μέσα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου, την οποία έκανε αυτονοήτως «σημαία» η Νέα Δημοκρατία

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στην πατρίδα μας – δεν μπορεί να πει κανείς. Ο κύριος Κασσελάκης με την άγουρη επιθετικότητα απέναντι στον κύριο Σημίτη των Ιμίων, της Συμφωνίας της Μαδρίτης, του Ελσίνκι, των διεφθαρμένων υπουργών του, των εκλογών νοθείας του 2000, της σκληρής ισοτιμίας ένταξης της χώρας στην ΟΝΕ, η οποία επέδρασε δραματικά στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων της πατρίδας μας, των πανάκριβων εξοπλισμών που αγόρασε από τους Γερμανούς, οι οποίες επιβάρυναν το δημόσιο χρέος, στην πραγματικότητα χτύπησε φλέβα. Οι βροχές δεν άρχισαν ακόμα, αλλά τα σαλιγκάρια βγήκαν στην επιφάνεια. Τι σου είναι αυτή η κλιματική αλλαγή! Φέρνει ανώμαλες καταστάσεις – μόνον.

Ακολούθως η ιστοσελίδα iediseis.gr που στήριξε με μεγάλη θέρμη τον Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτει τα εξής:

Αν ο Τσακαλώτος τελικά «μαδήσει τη μαργαρίτα» και φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πριν από πολλά χρόνια, θα έχουμε να τον θυμόμαστε για πολλά. Μεταξύ άλλων και για το περίφημο πρόγραμμά του για τα «τοπικά νομίσματα», μια ευγενική και γεμάτη… αστική αυτοπεποίθηση στον Κ.Μητσοτάκη, στην αρχή της προεκλογικής περιόδου του Μαΐου.

Αλήθεια πώς κατέληξε αυτό το… εμβληματικό «Μανιφέστο» στα χέρια του Μαξίμου και της «Ομάδας Αλήθειας» της ΝΔ προς αξιοποίηση, είναι ένα ερώτημα που απασχολεί πολλούς.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι νεοδημοκράτες δεν ξημεροβραδιάζονταν πάνω στην εμβριθή αρθρογραφία του Commonality, άρα μοιάζει δύσκολο να το ανακάλυψαν μόνοι τους.

Λέτε κάποιος να το έδωσε «χέρι με χέρι»;

Με το αριστερό χέρι πάντοτε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ