Σάλος για την ειδική σχέση του προέδρου της ΕΡΤ με τον ΣΚΑΪ

Οι αγαστές μεταξύ του προέδρου της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ είναι γνωστές, όπως αποκαλύπτει ο Μιντιάρχης στο dailymedia.com.gr. Ο Κωνσταντίνος Ζούλας, πριν περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου, «ανδρώθηκε» δημοσιογραφικά στο Φάληρο και όταν πήγε στη δημόσια τηλεόραση, δεν ξέχασε ούτε τους πρώην συναδέλφους του.

Η Χριστίνα Βίδου, ο Απόστολος Μαγγηριάδης, η Κατερίνα Χριστοφιλίδου, ο Ηλίας Σιακαντάρης, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ακόμη και η Τασούλα Επτακοίλη, της οποίας η εκπομπή διακόπηκε πρόσφατα.

Έως και ενέκρινε στην παράλληλη απασχόληση δημοσιογράφων, όπως της Αλεξίας Καλαϊτζή η οποία βρίσκεται στο μέτωπο του πολέμου και εκτελεί εξαιρετικά τα καθήκοντά της τόσο ως απεσταλμένη της ΕΡΤ όσο και ως ανταποκρίτρια της «Καθημερινής».

Ακούγεται, δε, πως μια ανερχόμενη (και άξια, βέβαια) παρουσιάστρια δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ θα ακολουθήσει τον… αντίθετο δρόμο: από την Αγία Παρασκευή στο Φάληρο. Με τις ευλογίες Ζούλα.

Έχει περάσει ο καιρός που η ΕΡΤ, εν έτει 2016, κατήγγειλε τον ΣΚΑΪ ότι της… έκλεβε επί τρεις ώρες την εικόνα από τη της Θεία Λειτουργία στην Τήνο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ