Ρουσφέτι σε ισχυρό πασίγνωστο επιχειρηματία ο ανασχηματισμός του Μητσοτάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Πραγματικά γελάω με τα… λαγωνικά της δημοσιογραφίας που αναμεταδίδουν τις διαρροές για τον ανασχηματισμό που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνησή του.

Τα κεντρικά πρόσωπα του ανασχηματισμού είναι τα εξής: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Άδωνις Γεωργιάδης, Δόμνα Μιχαηλίδου και Παύλος Μαρινάκης. Και φυσικά ο Γιάννης Οικονόμου που απομακρύνθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Τι συνδέει όλα τα παραπάνω ονόματα;

Μα φυσικά ισχυρός οικονομικός παράγοντας, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε κάποιες περιπέτειες στη σχέση του με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Και το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ΜΜΕ που ελέγχει ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο πεδίο του ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Η ένταση ήταν μεγάλη.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Μητσοτάκης, λόγω της έντασης που είχε δημιουργηθεί με τον επιχειρηματία, θέλησε να τον εξευμενίσει για να κλείσει το μέτωπο που θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνησή του. Και έτσι προχώρησε στον ανασχηματισμό με τρόπο που να τον έχει ευχαριστημένο.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...