Ραγδαίες σοκαριστικές εξελίξεις: Για τον βιασμό της αδερφής του κατηγορείται ο 39χρονος που κατέσφαξε την 41χρονη Γεωργία

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τα βαρύ παρελθόν του 39χρονου που σκότωσε την 41χρονη εγκυμονούσα Γεωργία Μουράτη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια πέταξε μαζί με τον φίλο τη σορό της, σε ερημική περιοχή της Χαλκιδικής.

Όπως προκύπτει από δικαστικές πηγές, ο δράστης που μέχρι τώρα δεν έχει ομολογήσει το φρικτό έγκλημα, το οποίο αποκάλυψε ο 34χρονος συνεργός του έχει καταδικαστεί τέσσερις φορές για τον άγριο ξυλοδαρμό της αδερφής του, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για τον βιασμό της! Η αδερφή του που είχε ζήσει τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του, προχώρησε σε καταγγελία τον Ιούνιο του 2022.

Σε βάρος του 39χρονου γυναικοκτόνου έχουν ασκηθεί 9 μηνύσεις, ενώ και η πρώην σύζυγος του, τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

Στα δικαστήρια έφτασαν οι δύο κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη
Αμίλητοι και με σκυμμένα τα κεφάλια κατέφτασαν νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οι δύο κατηγορούμενοι της άγριας δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας.

Ο 39χρονος συνεχίζει να δηλώνει αθώος και δείχνει ως δράστη, τον φίλο του που ομολόγησε αυτοβούλως όσα συνέβησαν.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Σοκάρει το βαρύ κακοποιητικό ιστορικό του γυναικοκτόνου στη Θεσσαλονίκη

Οι δύο άνδρες αφού περάσουν το κατώφλι του 4ου τακτικού ανακριτή αναμένεται να πάρουν προθεσμία ώστε να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Παράλληλα, ο 39χρονος σύντροφος του θύματος κατηγορείται και για τον βιασμό της αδερφής του! Μάλιστα, νωρίτερα τού ασκήθηκε και ποινική δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις.

«Τέρας, τέρας. Βίαιος, πολύ βίαιος, και τα tablet των παιδιών έκλεβε. Και είχα πάει στην αστυνομία εκατό χιλιάδες φορές, εκατό φορές έχω πάει σε πολλά τμήματα τους έλεγα είναι επικίνδυνος, τους έλεγα είναι το ένα είναι το άλλο. Τίποτα σημασία» ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ