Ραγδαίες και απρόβλεπτες εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Ποια ονόματα ακούγονται για «Αυγή» και «Κόκκινο 105.5»

Εξελίξεις αναμένονται στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την «επόμενη μέρα». Οι εργαζόμενοι σε εφημερίδα, ραδιοσταθμό και (τις αντίστοιχες) ιστοσελίδες, περιμένουν να μάθουν ποιοι θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό σχήμα στα ΜΜΕ του κόμματος αλλά και εκείνων που θα «τρέξουν» την «Αυγή» και τον «Κόκκινο 105.5», έπειτα από το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών και την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη σε ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.


Σύμφωνα με όσα γράφει topontiki eκτιμάται ότι οι αλλαγές θα είναι ριζικές και θα πραγματοποιηθούν άμεσα. Όμως βαρόμετρο για το – ήδη βαρύ- κλίμα το οποίο έχει διαμορφωθεί τις προηγούμενες ημέρες σε «Αυγή» και – ιδίως- «Στο κόκκινο», θα αποτελέσουν τα πρόσωπα που θα επιλέξει η νέα η ηγεσία του κόμματος.

Κατά μία εκδοχή, σύμφωνα με topontiki «δεν θα μείνει ρουθούνι» στις διοικητικές και ρυθμιστικές θέσεις των ΜΜΕ του κόμματος. Εικάζεται ότι περί τα μέσα της εβδομάδας θα υποβληθούν παραιτήσεις.
Στο μεταξύ ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες εικασίες τουλάχιστον για τον πολύπαθο αλλά ανθεκτικό ρ/σ «Στο Κόκκινο». Έχουν ακουστεί διακριτικά, ως πρώτες σκέψεις, τα ονόματα της Κατερίνας Ακριβοπούλου, η οποία έτσι κι αλλιώς είναι στον «Κόκκινο» (παρουσιάζει την κεντρική ειδησεογραφική εκπομπή του σταθμού), και του στιχουργού Νίκου Μωραΐτη, o οποίος έχει τη ζώνη 10.00- 12.00 στον Menta 88 FM και είχε ανοιχτά πάρει θέση υπερ του Κασσελάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ