Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Αντώνης Κανάκης τα αλλάζει όλα

Ήταν τέλος Ιουνίου όταν ο ΑΝΤ1 ανακοίνωνε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Αντώνη Κανάκη για τρία ακόμα χρόνια, προσθέτοντας παράλληλα ότι εκτός από το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο, ο παρουσιαστής και παραγωγός θα επιστρέψει με νέα project.

«Με ιδιαίτερη χαρά, ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ανανέωση της άκρως επιτυχημένης συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη και την Tony Productions, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μέσα από τα διαχρονικά, «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «ΒΙΝΥΛΙΟ», που αποτελούν σημείο αναφοράς στην τηλεόραση, αλλά και μέσα από νέα δημιουργικά project, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του θα συνεχίσουν να δίνουν τροφή για σκέψη και να ντύνουν, με μουσική, τις αναμνήσεις που έρχονται από άλλες εποχές».

Eνάμιση μήνα μετά, ο Αντώνης Κανάκης έχοντας γεμίσει μπαταρίες ξεκινάει την προετοιμασία για τον προγραμματισμό των νέων του εκπομπών στοχεύοντας και φέτος να φέρει εκπλήξεις, νέες στήλες και φρέσκιες ιδέες στις επιτυχημένες εκπομπές του.

Τα ρεπορτάζ του Ιουνίου ανέφεραν, σχολιάζοντας την ανακοίνωση για νέα δημιουργικά project, ότι ο Αντώνης Κανάκης δεν αποκλείεται να κάνει ακόμα ένα ντομικαντέρ στα πρότυπα του «Immersion, βουτιά σε μια άλλη πραγματικότητα» στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης σε συνεργασία με την ActionAid, έζησε για μία εβδομάδα σε ένα από τα πιο φτωχά μέρη του πλανήτη, στη Sierra Leone δέκα χρόνια πριν.

Όσον αφορά το Ράδιο Αρβύλα και το Βιλύλιο, όπως γίνεται κάθε χρόνο θα ξεκινήσει λίγο αργότερα από τις υπόλοιπες εκπομπές του Σεπτεμβρίου μαζεύοντας υλικό για τη σάτιρα τόσων γεγονότων που συμβαίνουν τους μήνες που η εκπομπή θα λείπει από τη μικρή οθόνη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...