Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Αντώναρος ανατίναξε οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ψευτοΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη

Οργή επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ για τους υβριστικούς και υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς του υποψηφίου βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελου Αντώναρου, σύμφωνα με το fimotro.com.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο Realfm και το Ν. Χατζηνικολάου, ο Ευάγγελος Αντώναρος, στην τοποθέτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για το θα ερχόταν κοντά με το ΠΑΣΟΚ, εκείνος τον διέκοψε και είπε «α πα πα, σας παρακαλώ εκείνο είναι πολιτικό απολειφάδι».

Μετά τις αντιδράσεις βέβαια, ο Ευάγγελος Αντώναρος, ανασκεύασε μέσω Twitter, λέγοντας πως παρερμήνευσαν μια ατυχή επιλογή λέξης.

«Κάποιοι σπεύδουν, από κεκτημένη ταχύτητα, να παρερμηνεύσουν την ατυχή επιλογή μιας λέξης μου για το ΠΑΣΟΚ. Ήθελα απλά να πω ότι σήμερα αποτελεί πλέον μικρό μέρος του μεγάλου ιστορικού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Η αναφορά δεν ήταν απαξιωτική, όπως είπα σε ραδιοφ. σταθμό της Πάτρας» ανέφερε σε tweet του και συμπλήρωσε:

«Διαχρονικά πιστεύω: Την σύγχρονη δημοκρατία στην Ελλάδα εδραίωσαν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κι ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τα γεγονότα των τελευταίων 50 ετών θα τα αναλύσει και θα τα κρίνει η ιστορία.

Τα πολιτικά πρόσωπα σήμερα έχουν υποχρέωση, ακόμη και στην προεκλογική ένταση, να βλέπουν μπροστά. Στο μέλλον. Και να αναζητούν για τα χρήσιμα, ουσιαστικά και μεγάλα κοινά μονοπάτια συνεννόησης. Συγκλίσεις ουσίας απαιτούν οι καιροί με σεβασμό στους θεσμούς. Όχι άγονες αντιπαραθέσεις».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...