Ραγδαίες εξελίξεις: Νυχτερινή συνάντηση Τσίπρα-Κασσελάκη – Όλο το παρασκήνιο

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη είχε σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το topontiki.gr συνάντηση δεν έγινε σε δημόσιο χώρο, όπως εκείνη που είχε ο κ. Τσίπρας με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη το βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης, αλλά φαίνεται να εντάσσεται σε μία σειρά πρωτοβουλιών του, προκειμένου να αποφευχθούν νέα ρήγματα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αποχώρηση της ομάδας Τσακαλώτου από το κόμμα την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον νυν αρχηγό και τον προκάτοχό του να εξετάζουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και τρόπους να μην βαθύνει κι άλλο η κρίση. Δεν κατέστη δυνατό ωστόσο να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία της συζήτησής τους μέχρι τώρα.

Είναι γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας δεν τηρεί πλέον την απόσταση, που είχε επιλέξει να κρατήσει στη μάχη της διαδοχής του, όταν και απέρριψε στην πράξη τις εκκλήσεις διαφόρων στελεχών, που βρέθηκαν απέναντι στον κ. Κασσελάκη, να παρέμβει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ