Ραγδαίες εξελίξεις με την Όλγα Τρέμη – Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες

Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα επιστρέφει στην τηλεόραση η Ολγα Τρέμη, φυσικά μέσα από τη συχνότητα του Open, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος θα εμφανιστεί στο κανάλι της Παιανίας την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα σε έκτακτη προεκλογική εκπομπή που θα παρουσιάσει στη βραδινή ζώνη ο Νίκος Στραβελάκης.

Ο τελευταίος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και στο πλευρό του εκείνη τη νύχτα θα είναι και η Ολγα Τρέμη, σε ρόλο βασικής σχολιάστριας. Η Ολγα Τρέμη θα παρέχει την πείρα, τη λάμψη και τις γνώσεις της στον επίσης πολύ έμπειρο δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη. Μαέστρος της σημαντικής βραδιάς, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν όσο και αυτές εντός του Open θα καθορίσουν εάν η επιστροφή της έμπειρης δημοσιογράφου θα είναι παροδική ή θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα. Υπάρχει η πρόθεση από το Open, όπως ακούγεται, η συνεργασία να συνεχιστεί και μετά τις πιθανές δεύτερες εκλογές, με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή, ωστόσο οι συζητήσεις είναι ακόμη σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Για τη μιντιακή αγορά από αυτήν την τηλεοπτική εκλογική μάχη δεν μπορούσε να λείπει η έμπειρη δημοσιογράφος, που στην πολύχρονη πορεία της έχει καλύψει πολλές εκλογικές μάχες. Ηταν και θα είναι άλλωστε η «σιδηρά κυρία» των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...