Ραγδαίες εξελίξεις με μεγάλες αλλαγές στην ΕΡΤ

Αλλάζουν πολλά στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 από τις 28 Αυγούστου και η ΕΡΤ το ανακοίνωσε σχεδόν τηλεγραφικά το πρωί του Δεκαπενταύγουστου με «σουπεράκι» σε όλες τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές της.

Στις 28 Αυγούστου ξεκινά ουσιαστικά και για την ΕΡΤ η νέα σεζόν και ήδη με τρέιλερ που έχουν κυκλοφορήσει, μεγάλο μέρος του ψυχαγωγικού της προγράμματος θα είναι στον αέρα τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη.

Η μεγάλη αλλαγή είναι ότι η ΕΡΤ1, σε συνέχεια μιας πολιτικής που ξεκίνησε από την περασμένη σεζόν, περιορίζει την ενημέρωση και ενισχύει το ψυχαγωγικό της κομμάτι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα «σπρώξει» τις ενημερωτικές εκπομπές της αποκλειστικά στο ERTNEWS, το κανάλι που δημιούργησε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, όπως ανέγραφε και το σουπεράκι από το πρωί.

Ήδη το «Πρωίαν σε είδον» θα προβάλλεται πλέον στις 10 το πρωί αντί στη 1 το μεσημέρι, απέναντι σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές των ιδιωτικών καναλιών.

Οι «Συνδέσεις» προφανώς θα παραμείνουν στη θέση τους νωρίς το πρωί – όπως συμβαίνει στα περισσότερα ιδιωτικά κανάλια- ενώ θα έχει ενδιαφέρον αν πριν από το «Πρωίαν σε είδον» θα υπάρχει άλλη εκπομπή όπως και το πώς θα διαμορφωθεί η μεσημεριανή ζώνη.

Παράλληλα με ενδιαφέρον αναμένονται και οι ευάριθμες σειρές μυθοπλασίας που έχει προαναγγείλει το κανάλι.

ΠΗΓΗznews.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...