Πρόταση-μαμούθ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια φτάνει στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ – Δείτε από ποια ομάδα

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, εμφανίζεται να είναι η αυστριακή Σάλτσμπουργκ σύμφωνα με το paok24.com!

Παρακολουθώντας στενά τον 21χρονο άσο του Δικεφάλου εδώ και μήνες, οι μόνιμοι Πρωταθλητές Αυστρίας έχουν αποφασίσει από τη μία να κινηθούν για τον ποδοσφαιριστή και έχουν αντιληφθεί από την άλλη πως δεν πρόκειται να βάλουν σε… προβληματισμό τον ΠΑΟΚ με ποσά που δεν ανταποκρίνονται στις ικανότητες και στην προοπτική του “Ντέλια”.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, η ομάδα της Red Bull αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τους “ασπρόμαυρους” βάζοντας στο τραπέζι ένα ποσό που θα ξεκινάει από τα 15 εκ. ευρώ!

Το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο και σε αυτά τα θέματα με ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τους παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν εξαιρετική χρονιά, όπως πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι και η στάση του Δικεφάλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα το δείτε στα κανάλια – Σκληρή γραμμή από Μαξίμου και μεγαλοεπιχειρηματίες υπέρ Λατινοπούλου μέχρι τις εθνικές εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ήταν...

Η Νάνσυ «καίει» με την ατζέντα της την VIP Αθήνα

Κατάλαβε τη θηλυκή της πλευρά στα δεκαπέντε της. Τέσσερα...

Ο Ανδρουλάκης μοιράζει αντικρουόμενα ρεπορτάζ στα μαγαζιά του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη;

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....