Πρόκληση: Πόσα λεφτά θα παίρνει η Καϊλή ακόμη και ως φυλακισμένη

Την ώρα που πλησιαάζει η πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή, Εύα Καϊλή, η οποία παραμένει προσωρινά από τις 9/12 στις φυλακές του Βελγίου καθώς θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, νέες αποκαλύψεις συγκλονίζουν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Qatar Gate.


Πληροφορίες αναφέρουν πως η διαδικασία της απολογίας θα είναι μακρά και ότι μπορεί να «τραβήξει» χρονικά έως και αύριο Τετάρτη 14/12, όταν και αναμένεται το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να κρίνει το εάν η ευρωβουλευτής θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι.
Βασική επιδίωξη της κας. Καϊλή είναι να μείνει ελεύθερη έως ότου οριστεί η δικάσιμος, κάτι που εκτιμάται πως θα γίνει σε 12 με 18 μήνες.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες Εύα Καϊλή θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά – αφού δεν παραιτείται από τη θέση της στην ΕΕ.

Με δεδομένο ότι καθαιρέθηκε από τη θέση της αντιπροέδρου, η Εύα Καϊλή θα λαμβάνει κανονικά τον μισθό της ευρωβουλευτού δηλαδή περίπου 8.000 με 8.500 ευρώ συν τα προβλεπόμενα επιδόματα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ