Πρόκληση από την εκφυλισμένη ΕΕ: Οι αγρότες καταστρέφονται και το ιερατείο των Βρυξελλών δίνει 50 δισ. στην Ουκρανία

Πρόκληση συνιστά η απόφαση της εκφυλισμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης να παράσχει βοήθεια στην Ουκρανία ύψους 50 δισ. ευρώ την στιγμή που οι Ευρωπαίοι αγρότες έχουν καταστραφεί και διαμαρτύρονται εξοργισμένοι για τα προϊόντα τους που υποτιμώνται έναντι των εισαγόμενων χαμηλής ποιότητας, ανάμεσα τους και των ουκρανικών.

Να σημειωθεί ότι η διεφθαρμένη επικεφαλής της Κομισιόν Ούρσουλα Φον ντερ Λάϊεν πανηγυρίζει γιατί εκβιάζοντας ότι η ΕΕ θα καταστρέψει την ουγγρική οικονομία, έπεισε τον Βίκτωρα Όρμπαν και τελικά επετεύχθη συμφωνία των “27” για την οικονομική ενίσχυση της Ουκρανίας.

Ταυτόχρονα στην Σύνοδο Κορυφής δεν ελήφθη καμία απόφαση για το μείζον αγροτικό ζήτημα!

Η οικονομική στήριξη στο Κίεβο, ανέρχεται σε 50 δισεκατομμύρια ευρώ και αφορά στην περίοδο 2024-2027 την στιγμή που η Ευρώπη, υποταγμένη στους Αμερικανούς και πραγματικά πεδίο πειραμάτων, έχει πάρει την κάτω βόλτα.

Να σημειωθεί η Ουκρανία και το ναζιστικό της καθεστώς που χωρίς ντροπή στηρίζει η Δύση βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της από την έναρξη του πολέμου, μετά το «πάγωμα» της αμερικανικής βοήθειας, αλλά και τις απανωτές αποτυχίες στα πεδία των μαχών.

Σύμφωνα με την απόφαση των «27», η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θα συντάξει έκθεση για τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιείται το ταμείο.

Στη συνέχεια, απαιτείται η επικύρωση της συμφωνίας και από το Ευρωκοινοβούλιο. Πιθανότητα η ψηφοφορία θα διεξαχθεί εντός του μηνός.

Το Κίεβο χρειάζεται επειγόντως μετρητά για να συνεχίσει να λειτουργεί βασικές υπηρεσίες.

Η ευρωπαϊκή βοήθεια θα καλύψει τις άμεσες ανάγκες της χώρας και θα της επιτρέψει να καταρτίσει έναν μακροπρόθεσμο προϋπολογισμό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...