Πρωτοφανείς σκηνές με τον Αντώνη Σαμαρά σε εστιατόριο στην Κηφισιά

Δεν έχουν προηγούμενο οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στην πασίγνωστη ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά.

Εντός της ταβέρνας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και νυν πολιτευτής Μεσσηνίας, Αντώνης Σαμαράς. Συνοδευόμενος φυσικά από ισχυρή ασφάλεια.

Ξαφνικά, έξω από την ταβέρνα ακούστηκε ο ήχος από πλήθος μοτοσικλετών οι οποίες κατευθυνόταν προς το σημείο.

Η αδρεναλίνη του Σαμαρά χτύπησε κόκκινο. Συνειρμικά θυμήθηκε τις εποχές της δόξας, όταν παραμύθιαζε τους γαλάζιους ψηφοφόρους ότι θα έκλεινε φυλακή τον Βαγγέλη Βενιζέλο για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και ότι θα έσκιζε το μνημόνιο. Τότε που η βάση της παράταξης τον αποθέωνε. Τελικά, και το μνημόνιο δεν έσκισε αλλά το έκανε χειρότερο και τον Βαγγέλη Βενιζέλο τον έκανε αναπληρωτή πρωθυπουργό, αντί να τον στείλει στον Κορυδαλλό.

Οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του Σαμαρά φυσικά γνώριζαν πως δεν υπήρχε περίπτωση η συγκεκριμένη πομπή από μοτοσυκλέτες να έρχεται να «αποθεώσει» τον πρώην πρωθυπουργό και αμέσως ακροβολίστηκαν σε θέσεις – κλειδιά πέριξ της ταβέρνας, ακόμα και μέσα στις φυλλωσιές. Εμποδίζοντας παράλληλα τον Μεσσήνιο να πεταχτεί σαν τον κόκορα καμαρωτός στο δρόμο για να χαιρετήσει τον λαό του.

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν γεμάτα αγωνία, έως ότου άπαντες διαπίστωσαν ότι η πομπή από τις μοτοσικλέτες ήταν εκατοντάδες οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα για να την εμψυχώσουν ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, ο μόνος ο κόκορας στο σημείο παρέμεινε ο κρασάτος του Βασίλη, που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε, ενώ ο Σαμαράς συνειδητοποίησε για άλλη μια φορά πως είναι ενας απλός, απαξιωμένος πολιτευτής Μεσσηνίας. Υποδεέστερος και από τον Θάνο Πλεύρη, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με λευκή, ρευστή ουσία όπως γράφει η επίσημη ανακοίνωση, κοινώς γιαούρτι.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ