Πρωτοφανής διασυρμός του Γιώργου Αυτιά από τον Στέφανο Κασσελάκη μετά τη Νέα Υόρκη

«Είμαι παιδί της Ομογένειας, αυτό που αποκαλεί ο κ. Μητσοτάκης “εισαγόμενος”», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης από τις ΗΠΑ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στρέφοντας τα πυρά του προς τον πρωθυπουργό:
«Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο χωρίς ενσυναίσθηση, που μπορεί να πετάει τέτοιους χαρακτηρισμούς χωρίς να σκέφτεται ότι αυτό μπορεί να βάζει ταμπέλα σε έναν άλλον άνθρωπο πέραν του Στέφανου Κασσελάκη».
Για τη συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είπε: «Αυτή η συμμετοχή είναι ευπρόσδεκτη… Ο κ. Μητσοτάκης βάζει στο ψηφοδέλτιό του ό,τι πιο λαϊκιστικό και προπαγανδιστικό θα μπορούσε να βρει κανείς. Απέναντι στον Γιώργο Αυτιά θα βάλουμε άξια παιδιά».
«Αν η καρδιά του κ. Μητσοτάκη το ‘χει, ας αφήσει το “συν-τζάκι” του να πάει επιτέλους στη δικαιοσύνη» είπε για τον Κ. Αχ. Καραμανλή…
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τον ίδιο και τον σύντροφό του, ανέφερε: «Φτάνει πια η Ελλάδα της μισαλλοδοξίας και της μιζέριας».

Υ.Γ .Ο Κασσελάκης παρέστη στην καθιερωμένη Δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας πριν από την Εθνική Παρέλαση της Πέμπτης Λεωφόρου, στον Μανχάταν. Μάλιστα όπως γράφει ο «Εθνικός Κήρυξ» (από όπου και η φωτογραφία επάνω) διάβασε το «Πιστεύω» στα Αγγλικά.

Η δοξολογία έγινε παρουσία, μεταξύ άλλων, του ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, των βουλευτών Φίλιππου Φόρτωμα, Νίνας Κασιμάτη, Θεόφιλου Ξανθόπουλου, Μιλένας Αποστολάκη, της πρέσβειρας της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον Αικατερίνης Νασίκα του γενικού προξένου της Νέας Υόρκης Ντίνου Κωνσταντίνου και του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Αυτιά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ