Πρωτοφανής ανήθικη επίθεση Ζαχαριάδη σε Κασσελάκη για την «εταιρεία» – Τον διόρθωσε ακόμα και ο… Στέλιος Πέτσας (vid)

Εκτός ελέγχου βρίσκονται ορισμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της σύγκρουσης για την ηγεσία του κόμματος, που εξελίσσεται εντός του συνεδρίου και παρασκηνιακά.

Ο πρώην βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, ο οποίος στηρίζει την Όλγα Γεροβασίλη, δε δίστασε να επιτεθεί με ανήθικο τρόπο στον Στέφανο Κασσελάκη για την εξωχώρια εταιρία που φέρεται να διατήρησε και μετά την ανάδειξή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία ο κ. Κασσελάκης δίδει από χθες απαντήσεις.

Πριν ξεκαθαριστεί αν συμβαίνει κάτι μεμπτό με την εταιρία, ο κ. Ζαχαριάδης έσπευσε σήμερα, μιλώντας στο OPEN, αντί να διατηρήσει κάποια απόσταση από την υπόθεση, να κάνει συνδέσεις και συνειρμούς μάλλον προσβλητικούς κατά του αρχηγού του κόμματός του.

Ο πρώην βουλευτής, είπε το πρωτοφανές, ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν σκιές», έφτασε να επικαλεστεί την ιστορία με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ο οποίος παραιτήθηκε για μία φήμη περί εμπλοκής του ονόματός του σε ένα σκάνδαλο, «επειδή δεν ήθελε να λερώσει ούτε το όνομά του, ούτε το κόμμα του».

Μάλιστα για να τον διορθώσει έσπευσε ο… Στέλιος Πέτσας, o οποίος επισήμανε ότι επρόκειτο περί συνωνυμία, κάτι που αναγνώρισε και ο κ. Ζαχαριάδης.

Με την επίκληση του παραδείγματος αυτού το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ουσιαστικά ότι θα ήταν καλό να παραιτηθεί και ο κ. Κασσελάκης μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Είναι λογικό ως Αμερικανός πολίτης να έχει συμφέροντα και στο εξωτερικό, αλλά θα έπρεπε ο ίδιος και οι συνεργάτες του να του εξηγήσουν. Δεν λέω ότι υπάρχει κάποια πρόθεση. Αλλά κατά μείζονα λόγο που ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε πάντα για το ηθικό πλεονέκτημα, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να γνωρίζουμε. Ιδίως όταν θέλουμε να γίνουμε πρωθυπουργοί» είπε ο κ. Ζαχαριάδης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...