Προκλήσεις από τα ΜΜΕ που στηρίζουν Αχτσιόγλου – Προαναγγέλλουν διαγραφή του Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή η Έφη της διαπλοκής δεν αντέχει την κριτική

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Όσο περνά ο καιρός οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται η σκανδαλώδης στήριξη που παρέχουν τα ΜΜΕ της διαπλοκής και τα δομημένα συμφέροντα στην Έφη Αχτσιόγλου.

Θα ρωτάω και θα ξαναρωτάω: Δεν προβληματίζει κανέναν ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ, κανένα μέλος του κόμματος, το γεγονός ότι τα ΜΜΕ που τσάκισαν τον Αλέξη Τσίπρα στηρίζουν με πάθος την Έφη Αχτσιόγλου.

Όλο το σύστημα, ακόμη και ο επικοινωνιακός βραχίονας του Μητσοτάκη, έχουν ξεκινήσει πρωτοφανή εκστρατεία – ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΙΩΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – για να κάνουν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την ακίνδυνη και υπάκουη Έφη της διαπλοκής.

Τώρα τα ΜΜΕ που στηρίζουν Αχτσιόγλου προαναγγέλλουν και διαγραφές στελεχών που της ασκούν κριτική και συγκεκριμένα του Παύλου Πολάκη, ο οποίος έκανε αγώνα υπέρ του κόμματος στις εκλογές σε αντίθεση με την Έφη Αχτσιόγλου που σε ένα ρεσιτάλ ανικανότητας έδινε λανθασμένες εκτιμήσεις και λανθασμένα οικονομικά στοιχεία στον Αλέξη Τσίπρα.

Διαβάστε τι γράφει μεταξύ άλλων το paron.gr:

Στον κύκλο των στελεχών που διαβάλλουν την κ. Αχτσιόγλου ορισμένοι εντάσσουν και τον Π. Πολάκη, ο οποίος δύο φορές τις τελευταίες ημέρες επιτέθηκε εναντίον της, την πρώτη μάλιστα φορά με σεξιστικού χαρακτήρα αναφορές και κρίσεις. Η πραγματική αιτία είναι ότι πολιτικές πρακτικές και συμπεριφορές όπως αυτή του κ. Πολάκη δεν θα έχουν θέση στο κόμμα, αν πρόεδρος εκλεγεί η κ. Αχτσιόγλου. Ο λαϊκισμός και η τοξικότητα θα μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και, κατά συνέπεια, ο αψύς κρητικός βουλευτής δεν θα έχει ρόλο στο πολιτικό σκηνικό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...