Προκαλεί ο Κασιδιάρης μέσα από τη φυλακή: «Νενικίκαμεν, θα επανέλθω ενισχυμένος»

Το δικαίωμα στον καταδικασμένο για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή», Ηλία Κασιδιάρη να πανηγυρίζει, μέσα από τη φυλακή, έδωσε η είσοδος του κόμματος Σπαρτιάτες στη Βουλή. Το μανιφέστο του μέσα από τις φυλακές Δομοκού!

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι το ακροδεξιό κόμμα Σπαρτιάτες, το οποίο είχε προεκλογικά στηρίξει ο Ηλίας Κασιδιάρης, μπαίνει στη Βουλή και ο άλλοτε υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, ένας από τους καταδικασμένους για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, έκανε ένα προκλητικό μανιφέστο, με ανάρτηση στο twitter μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται!

Και όχι μόνο πανηγύρισε για την είσοδο των ομοϊδεατών του στη Βουλή αλλά προανήγγειλε (!) την επιστροφή του στα πολιτικά δρώμενα, λέγοντας πως σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος!

Ο Κασιδιάρης, με μπλούζα που γράφει Σπαρτιάτες και από πάνω «Νενικήκαμεν», χαμογελαστός σαν να μην είναι στη φυλακή (!), με σφιγμένες τις γροθιές του, δείχνει τις διαθέσεις του: να συνεχίσει τις παρεμβάσεις παρόλο που είναι φυλακισμένος και καταδικασμένος.

«Σήμερα συντελέστηκε ένας ανεπανάληπτος θρίαμβος», γράφει ο Κασιδιάρης, σημειώνοντας πως το σύστημα ηττήθηκε κατά κράτος!

«Έγινε ήδη το πρώτο βήμα για την καθιέρωση μιας κραταιάς Εθνικής παράταξης στην πολιτική ζωή της χώρας, όπως συμβαίνει σήμερα στα πιο σοβαρά Ευρωπαϊκά κράτη», γράφει ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...