Προβληματισμένοι οι υψηλοί προστάτες του Στέφανου Κασσελάκη – Ψάχνουν αντικαταστάτη; – Ο τελευταίος ολιγάρχης στον οποίο ποντάρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η στήλη έχει πλήρη γνώση του παρασκηνίου που οδήγησε, το καλοκαίρι του 2023, στην επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη ως υποψηφίου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά στην επικράτησή του.

Εξάλλου, οι τακτικοί επισκέπτες της στήλης θα θυμούνται ότι ΕΔΩ στο PERIODISTA.GR διαβάσατε για πρώτη φορά, πολύ νωρίς, το όνομα του Στέφανου Κασσελάκη.

Θυμάμαι τον εκδότη και διευθυντή του PERIODISTA.GR, Δημήτρη Μπεκιάρη, να δέχεται τηλεφωνήματα και από την άλλη άκρη της γραμμής να του λένε “Τι μ@λ@κίες γράφετε”, “Ποιος είναι ο Κασσελάκης”, “Αφού είναι προγραμματισμένο, να γίνει πρόεδρος η Έφη Αχτσιόγλου”.

Ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης
Ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης



Λοιπόν, για να γνωρίζετε: Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει υψηλούς προστάτες. Υψηλούς προστάτες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη ή κινούνται μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης και είναι εκείνοι ο λόγος για τον οποίο το Μέγαρο Μαξίμου στοχοποίησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Πόθεν Έσχες.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ο επιχειρηματίας που ο Μητσοτάκης τρέμει να ψελλίσει το όνομά του είναι ο στόχος της ιστορίας με το Πόθεν Έσχες Κασσελάκη – Αγριο παιχνίδι στη Νέα Υόρκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μέχρι πρότινος ισχυρά συστήματα και πανίσχυρους “πατριαρχικούς” επιχειρηματικούς ομίλους που διαδραματίζουν κυριαρχικό ρόλο στην οικονομική ζωή του τόπου. Πριν τις ευρωεκλογές άνοιξαν οι πόρτες και στις επαύλεις και των εφοπλιστών. Ο Στέφανος Κασσελάκης προσπάθησε να συνδεθεί μαζί τους, με τρόπο που δημιούργησε μία εικόνα θλιβερή για το πολιτικό προσωπικό της χώρας. Όμως, μετά τις ευρωεκλογές και το αποτέλεσμα που δεν ήταν καλό για τον Στέφανο Κασσελάκη, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Το άγνωστο επεισόδιο με Στέφανο Κασσελάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κολωνάκι – Αποκαλυπτική φωτογραφία και σοκαριστικοί διάλογοι (pic)

Ο Στέφανος Κασσελάκηε με τον Τάιλερ
Ο Στέφανος Κασσελάκηε με τον Τάιλερ

Οι υψηλοί, εξ Αμερικής, προστάτες του Στέφανου Κασσελάκη το ξανασκέφτονται. Βλέπουν ότι δεν υπάρχει η προοπτική ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον “βίαιο” μετασχηματισμό του, να γίνει κόμμα εξουσίας. Το πείραμα αποτυγχάνει. Επίσης, ο μεγάλος όμιλος, ο “πατριάρχης” των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο “θεσμός”, όπως λένε κάποιοι, για τον εξωθεσμικό οικονομικό παράγοντα, μου λένε ότι έχει εγκαταλείψει τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτός είναι άραγε και ο λόγος που τις προάλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο πάρτι πανίσχυρου ολιγάρχη; Ζήτησε κάτι; Λένε ότι έχουν σταματήσει οι ροές χρήματος με αποτέλεσμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δυσκολεύεται.

Τα ισχυρά συστήματα, ψάχνουν αντικαταστάτη; Για να δούμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ