Ο επιχειρηματίας που ο Μητσοτάκης τρέμει να ψελλίσει το όνομά του είναι ο στόχος της ιστορίας με το Πόθεν Έσχες Κασσελάκη – Αγριο παιχνίδι στη Νέα Υόρκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Την Κυριακή έχουν ευρωεκλογές. Η προεκλογική περίοδος τελειώνει και όλη, από αυτή την περίοδο, θα μνημονεύουν τις ασύλληπτου μεγέθους γελοιότητα του Μητσοτάκη και της διεφθαρμένης παρέας του, που ενώ έχουμε καταιγίδα εξελίξεων σε πλανητικό επίπεδο και η Ευρώπη αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και θα αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις, εκείνοι ασχολούνται με το Πόθεν Έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και μάλιστα με την περιουσιακή κατάσταση που αφορά την περίοδο που ήταν επιχειρηματίας και όχι πολιτικός.

Αν εξαιρέσει κανείς τα μειωμένης αντιληπτικής ικανότητας γαλάζια τρολ και κάτι κακόμοιρες ψυχούλες, φανατικούς οπαδούς της ΝΔ και του Μητσοτάκη, ελάχιστοι στην ελληνική κοινωνία ασχολούνται με το αφήγημα του συστήματος Μητσοτάκη. Μάλιστα το Μαξίμου κατάφερε να γαργαλήσει τα κατώτερα ένστικτα ακόμη και ψηφοφόρων της ΝΔ που γνωρίζουν τον διαχρονικό παρασιτικό ρόλο της οικογένειας Μητσοτάκη εδώ και δεκαετίες και σήμερα λένε “Είναι δυνατόν να μιλά η οικογένεια Μητσοτάκη;”.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, θα σας κάνω μία πολύ σημαντική αποκάλυψη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του που κατοικοεδρεύουν προσωρινά στο Μέγαρο Μαξίμου, αναμφίβολα φοβούνται κάτι στον Στέφανο Κασσελάκη. Βλέπουν την προοπτική. Έχουν αντιληφθεί ότι θα ορκιστεί πρωθυπουργός το 2027. Γνωρίζουν ότι από τις ερχόμενες ευρωεκλογές αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το διεφθαρμένο σύστημα που κατσικώθηκε στο σβέρκο του ελληνικού λαού από το 2019. Ξέρουν ότι ο βασικός αντίπαλος τους είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, τον οποίο κανένας δεν κρατά από πουθενά. Ο οποίος, ως προνομιούχος, δεν είναι δυνατόν να εξαγοραστεί όπως διάφορα άλλα παράσιτα.

Πιο πολύ, όμως, από τα παραπάνω τους τρομάζουν αυτά που θα σας γράψω:

  1. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας που ο Μητσοτάκης τρομάζει να ψελλίσει ακόμη και το όνομά του. Η πεποίθηση του Μητσοτάκη και εκείνων που τον συμβουλεύουν οδηγώντας τον στον όλεθρο, είναι ότι συγκεκριμένος επιχειρηματίας με δυναμική και επιρροή εντός κι εκτός Ελλάδας, βρίσκεται πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη. Θεωρούν ότι πολλά χρήματα του Στέφανου Κασσελάκη είναι τα χρήματα του επιχειρηματία. Αναζητούν τις διασυνδέσεις των προσώπων και τη συσχέτιση των τραπεζικών λογαριασμών, των εταιρειών, των ακινήτων και των τιμολογίων σε Ελλάδα και ΗΠΑ. Κάποιος υπέδειξε στον Μητσοτάκη ότι έτσι, δήθεν, θα “τσακίσουν” τον Στέφανο Κασσελάκη και θα περιορίσουν το επιχειρηματικό σύστημα που θεωρούν ότι βρίσκεται από πίσω του. Οι πιο έμπειροι βέβαια “παίκτες” που έχει δίπλα του ο Μητσοτάκης, ο Σταν Γκρίνμπεργκ δηλαδή και ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, αλλά και τα πρόσωπα που έχουν τρομοκρατηθεί καθώς κυριαρχούν και πάλι στην επικαιρότητα τα θέματα των Πόθεν Έσχες και των offshore εταιρειών, δηλαδή οι Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγος του Μητσοτάκη, και ο Σταύρος Παπασταύρου που πρόσφατα εξευτελίστηκε στη βίλα του Βαγγέλη Μαρινάκη και εκπαραθυρώθηκε, ήταν εξαρχής αντίθετοι με την στρατηγική Μητσοτάκη. Το όνομα του επιχειρηματία, ο οποίος είναι ισχυρός παίκτης του παρασκηνίου, ήταν συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και παλαιός συμμαθητής του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κολλέγιο, ο πρωθυπουργός και η παρέα του δεν θα τολμήσουν να το ψελλίσουν. Θα φλυαρούν για τον Πόθεν Έσχες Κασσελάκη και θα αυτοεξευτελίζονται.
  2. Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πληροφορηθεί ότι στις ΗΠΑ και κυρίως στα σαλόνια της Νέας Υόρκης γίνεται αληθινό πανηγύρι. Τι εννοώ γράφοντας πανηγύρι; Ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πολύ ισχυρό λόμπινγκ υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, από συστήματα που ο Μητσοτάκης και οι φίλοι του γνωρίζουν πολύ καλά. Και επειδή ακριβώς τα γνωρίζουν πολύ καλά είναι τρομοκρατημένοι. Αλλά, είπαμε: Το 2027 ο Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί πρωθυπουργός

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ