Το άγνωστο επεισόδιο με Στέφανο Κασσελάκη και Βαγγέλη Μαρινάκη στο Κολωνάκι – Αποκαλυπτική φωτογραφία και σοκαριστικοί διάλογοι (pic)

Ένα άγνωστο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτει η ιστοσελίδα zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα:

Το γεγονός έλαβε χώρα στο πανάκριβο εστιατόριο Gallina στο Κουκάκι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον εάν δεν μεσολαβούσε μία εντυπωσιακή κίνηση του κ. Κασσελάκη και ένα επεισόδιο με σωματοφύλακα του κ. Μαρινάκη. Στο εστιατόριο δειπνούσε ήδη ο κ. Κασσελάκης με την παρέα του όταν μπήκε η κουστωδία του Μαρινάκη αποτελούμενη από δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων ο γνωστός Τάσος Μπούρας και τους απαραίτητους σωματοφύλακες. Μετά από παρέλευση λίγων λεπτών αντί να χαιρετήσει ο εφοπλιστής τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε ο Κασσελάκης και κάθισε δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ενδεικτικό του πραγματικού πρωτοκόλλου που ισχύει στο ελληνικό πολιτικό γίγνεσθαι. Ο πιο αδύναμος σηκώνεται να υποβάλει τα σέβη του στον ισχυρότερο…

Δεύτερος από τα αριστερά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δίπλα του ο Στέφανος Κασσελάκης
Δεύτερος από τα αριστερά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και δίπλα του ο Στέφανος Κασσελάκης

Εκεί λοιπόν κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα του κ. Μαρινάκη λέει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα σου είναι μια «κινούμενη άμμος» εννοώντας προφανώς ότι δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και ο κ. Κασσελάκης χωρίς χρονοτριβή του απαντάει επί λέξει: «Δε με απασχολεί εάν με διώξουν παίρνω το καπέλο μου και επιστρέφω στις επιχειρήσεις μου».

Δίπλα τους κάθεται ένα ζευγάρι το οποίο από την δική μας οπτική γωνία δεν φαινόταν να έχει πολυκαταλάβει την παρουσία τους. Παρ΄ όλα αυτά πετάγεται ένας σωματοφύλακας του Μαρινάκη αρπάζει το τηλέφωνο της κυρίας που μένει άναυδη και αρχίζει να το ψάχνει λέγοντάς της να σβήσει επί τόπου ότι είχε καταγράψει! Εκείνη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει όταν μπαίνουν στην μέση πελάτες από άλλο τραπέζι λέγοντας στον σωματοφύλακα ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και παραβιάζει προσωπικά δεδομένα. Η απάντηση που παίρνουν είναι αποστομωτική «δεν γνωρίζετε καλά τους νόμους»!

Τότε οι θαμώνες ζητάνε το τηλέφωνο του Μαρινάκη για να δουν κι εκείνοι εάν τους έγραψε μέσα στα πλαίσια της ισχύουσας νομιμότητας για να ακολουθήσει αμηχανία και να λήξει το επεισόδιο εκεί.

Λόγος για τον οποίο δεν μας εντυπωσίασε ο λογαριασμός μας όταν κατέφθασε. Για δύο πιάτα και δύο ποτήρια κρασί 250 ευρώ, λογικός εάν κρίνουμε από το σόου που προσέφερε το κατάστημα…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Ο πόλεμος του Στέφανου Κασσελάκη στο deal της Attica Bank είναι πόλεμος (και) στον Αλέξη Τσίπρα

PeriodistaΤις προάλλες εξηγήσαμε για ποιους λόγους ο Στέφανος Κασσελάκης...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...