Πραγματικά είναι για λύπηση ο ΣΚΑΪ


Χθες από το απόγευμα άρχισαν να παίζουν  πολύ οι δύο μεγάλες φωτιές σε Βόλο και Λαμία. Πολύ πριν από τις 4-5 το απόγευμα. Τα site δούλευαν πυρετωδώς.

Διαβάστε τι γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην efsyn.gr:

Άρχισα λοιπόν, λόγω διαστροφής, να κάνω ζάπινγκ. Καταρχάς ραδιοφωνικό. Κανένα ενημερωτικό ραδιόφωνο δεν είχε αλλάξει τη ροή του προγράμματός του ώστε να μεταδίδει τις φωτιές.
Άλλοι έπαιζαν αθλητικά και άλλοι μετέδιδαν εκπομπές σε επανάληψη. Έβγαζαν σκόρπια κάποιοι, κάποια τηλέφωνα, αλλά μέχρι εκεί. Στην τηλεόραση ακόμα χειρότερα. Μόνο η ΕΡΤ NEWS έδειχνε live πρόγραμμα από Βόλο και Λαμία και αυτό όχι σε διαρκή ροή. Η ΕΡΤ1 που το παίζει ψυχαγωγική πλέον και όχι ενημερωτική, παρουσίαζε μία παλιότερη εκπομπή σε επανάληψη. Επαναλήψεις σειρών είχαν κατά σειρά το Mega, το Open και ο ΑΝΤ1. Το Star έδειχνε μία ξένη σειρά. Ο ΣΚΑΪ και η ΕΡΤ2 χαίρονταν με ταινίες από τον αγαπημένο μας ελληνικό κινηματογράφο. Ο Alpha δεν μπορούσε φυσικά να διακόψει τις «Οικογενειακές ιστορίες» για να μας δείξει τις πυρκαγιές, αλλά ούτε και η ΕΡΤ3 τον αγώνα μπάσκετ που πρόβαλλε.
Η αλήθεια είναι πάντως πως τον ΣΚΑΪ τον λυπάμαι λίγο. Και μιλάω ειλικρινά. Ειδικά το ραδιόφωνό του. Παλιότερα σε ανάλογες περιπτώσεις άλλαζε κατευθείαν πρόγραμμα με τον Αρη Πορτοσάλτε να βαράει, επιτυχώς, 10ωρα στο στούντιο. Ενώ χθες, Αρης και Ψαριανός έλεγαν, όπως έγραψε δηκτικά ο Κώστας Κωστάκος, να μην κάνουμε έτσι γιατί σχεδόν κάθε χρόνο καίγεται η Ρόδος…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...