Πολύ περίεργη και ύποπτη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Κικίλια που ευθύνεται για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας (Και ένα quiz – βόμβα bonus)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ξανά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλιμακώσει την επίθεσή του στην κυβέρνηση για το ζήτημα της διαχείρισης της πανδημίας και των τραγικών συνεπειών που είχε για πολύ μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι τελευταίο χρονικό διάστημα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αφήνει έξω από το κάδρο της κριτικής τον πρώην υπουργό Υγείας και έναν εκ των μεγαλύτερων αρνητικών πρωταγωνιστών της ανθρωπιστικής κρίσης, τον Βασίλη Κικίλια.

Ο Κικίλιας ήταν επικεφαλής του υπουργείου Υγείας στην πρώτη φάση της πανδημίας και ευθύνεται για το γεγονός ότι δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να έχουν γίνει για να αποφευχθεί η ανθρωπιστική καταστροφή που ακολούθησε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Αν στο μέλλον ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να ζητήσει ευθύνες και να γίνουν ακόμη και εξεταστικές επιτροπές ή ακόμη και να στηθούν ειδικά δικαστήρια, ο Κικίλιας θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα απολογηθεί.

Και όμως σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν λένε και δεν γράφουν λέξη για τον Κικίλια!

Δεν θα ήθελα να πιστέψω βέβαια τα όσα ακούγονται ότι υπάρχουν υπόγειες συνεννοήσεις μεταξύ του Κικίλια και κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που επιλέγουν να τον προστατεύσουν. Αν βγει κάτι τέτοιο στη φόρα, ο κόσμος της Δημοκρατικής παράταξης δεν θα συγχωρέσει ποτέ εκείνους που συνεργάζονται με κύκλους της… Δεξιάς, απλά για να ξαναβγεί η Δεξιά χωρίς τον Μητσοτάκη.

Δεν θα ήθελα ακόμη να πιστέψω και άλλα που ακούγονται ότι το ρόλο των προξενητών σε ερμαφρόδιτες επιμέρους συμμαχίες διαδραματίζουν επιχειρηματικά συμφέροντα.

Και μιας και γράφουμε τα παραπάνω διαβάστε και ένα quiz:

Ποιος κορυφαίος υπουργός του Μητσοτάκη δίνει στοιχεία σε τσιπρικό στέλεχος πρώτης γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνο μετά προχωρά σε “πύρινες” αναρτήσεις!

ΝΤΡΟΠΗ!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ