Πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ από τον Χατζηδάκη για να διαφημίζονται… πλειστηριασμοί

Η κυβέρνηση πληρώνει τα ΜΜΕ για να διαφημίσουν το θέμα των δανείων, με ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια τους για λίγες χιλιάδες ευρώ, την ώρα μάλιστα που σβήνουν χρέη εκατομμυρίων σε… γνωστούς και φίλους.

Σύμφωνα με την απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση), υπουργείο Οικονομικών και Κωστής Χατζηδάκης δίνουν 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΜΕ προκειμένου να διαφημίσουν «την καμπάνια ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών».

Διαβάστε οπωσδήποτε: Το αυστηρό μήνυμα Μητσοτάκη σε Άδωνι δια στόματος… Τσιόδρα

Τι αναφέρει η απόφαση:

«Έγκριση του προγράμματος επικοινωνιακής προβολής που αφορά στην καμπάνια ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, για το έτος 2024.

Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής που αφορά στην εκστρατεία ενημέρωσης των ευάλωτων δανειοληπτών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για το έτος 2024, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τον τακτικό Προϋπολογισμό του φορέα.

Το πρόγραμμα επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανέρχεται στο συνολικό ποσό ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων πεντακοσίων ογδόντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (4.588.000,00 €)».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ