Πως είδαν στο ΠΑΣΟΚ τον διορισμό του Βενιζέλου από τον Μητσοτάκη

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης και την «Επιτροπή Σοφών» θα βρεθεί ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μετά από πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην σχετική ομάδα εκτός από τον κ. Βενιζέλο, συμμετέχουν οι πρώην Πρωθυπουργοί της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ και της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντίτσοβα, η πρώην Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ Φεντερίκα Μοργκερίνι, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας Ινέ Μαρί Έρικσεν και ο πρώην Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Ανδόρας Ζοσέπ Νταλιερές Κοντίνα.

Όπως γράφει το topontiki.gr, στο ΠΑΣΟΚ δεν υπήρξε κάποια «επίσημη» ή «ανεπίσημη» αντίδραση για τον διορισμό του κ. Βενιζέλου ωστόσο άνθρωποι που γνωρίζουν το κόμμα βλέπουν ενόχληση. Όχι γιατί ο κ. Βενιζέλος δεν έχει όλα τα φόντα για να είναι σε αυτήν την επιτροπή αλλά επειδή πριν τρεις εβδομάδες έδωσε το παρών στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και μίλησε.


Από την άλλη πρόσωπα όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος αποδέχονται με μεγάλη χαρά τη νέα θέση του κ. Βενιζέλου. «Ο Βενιζέλος, ενώ λείπει πολύ από το ελληνικό Κοινοβούλιο, είναι απαραίτητος για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Μπράβο!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ