Πλησιάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό, αλλά όχι για αυτό που φαντάζονται

UPD: Τελικά ο Καρβαλιάν τέλος στον Ολυμπιακό. Συζητούν με έναν άλλον, τον Γιάνσεν. Θυμηθείτε ότι θα φύγει και αυτός και τελικά τον Ολυμπιακό θα αναλάβει ο Γιοβάνοβιτς. Δεν φταίνε οι προπονητές στον Ολυμπιακό. Φταίνε εκείνοι που τους αλλάζουν κάθε μήνα. Ούτε ο Άρης και άλλες μικρές ομάδες δεν αλλάζουν προπονητές τόσο συχνά.

Τα όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια ισχύουν μέχρι να τελειώσει η σεζόν.

*Τα νέα πέτρινα χρόνια έχουν ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό.

*Δύσκολα θα καταφέρει να βγει από την αγωνιστική κρίση η ομάδα του Πειραιά, όσα χρήματα και αν ξοδέψει ο Μαρινάκης, ο οποίος τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει φέρει περίπου 250 παίχτες.

*Δεν κάνεις ομάδα έτσι. Και η τέταρτη θέση πολύ του είναι του Ολυμπιακού, οι παίχτες του οποίου αν δεν φορούσαν τη φανέλα που φορούν θα δυσκολεύονταν να μπουν στα πλέι οφ.

*Τον φετινό Ολυμπιακό, από τον Άρη και τη Λαμία τον διαφοροποιεί η βαριά φανέλα.

*Και με τους προπονητές τι γίνεται; Από το κακό στο χειρότερο. Ούτε ο Μπάμπης Τενές της Πορτογαλίας τα κατάφερε και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο σωματείο του Πειραιά του δείχνουν την έξοδο.

*Πότε αναμένεται να αλλάξει προπονητής στον Ολυμπιακό; Σίγουρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου αναμένεται να διασυρθεί η ομάδα του Πειραιά, όπως συνέβη και στον πρώτο γύρο μετά τη θρυλική ΤΕΣΣΑΡΑ στο Καραϊσκάκη και από τον πιθανό αποκλεισμό από την Φερεντσβάρος που τον τελευταίο καιρό πετάει “φωτιές”.

*Και ποιον θα φέρουν; Θυμάστε που στις αρχές Γενάρη σας έλεγα ότι το σκέφτονταν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς; Ε, λοιπόν ένα πουλάκι μου λέει ότι ενισχύεται το σενάριο.

*Μην φανταστείτε ότι με τον Γιοβάνοβιτς θα πάρει σύντομα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Όμως, θα μπορέσει να κάνει αξιοπρεπείς πορείες που θα του εξασφαλίζουν την δεύτερη ή την τρίτη θέση.

*Εξάλλου, χωρίς παρασκήνιο πρωτάθλημα στον Πειραιά δεν έχει!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ