Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πάει από το κακό στο χειρότερο και όπως όλα δείχνουν θα παλέψει σκληρά για την τέταρτη θέση με τον Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Αυτές είναι οι ομάδες τις οποίες μπορεί, ρεαλιστικά, να ανταγωνιστεί. Ακόμη και η Λαμία απέδειξε στο χορτάρι ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από το σωματείο του Πειραιά. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει και από εκεί και πέρα θα υπάρξει μεγάλη μάχη για την δεύτερη θέση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Όπως βλέπω το πρόγραμμα της Super League η διαφορά ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους υπόλοιπους θα ανοίξει.

Όλοι εξάλλου πηγαίνουν στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα χάσει βαθμούς. Τον Παναθηναϊκό τον κρατούν με τα ψέματα και τα πέναλτι στην δεύτερη θέση και η ΑΕΚ χάνει βαθμούς.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Ικανοποίηση στον Ολυμπιακό παρά την ήττα από την Λαμία

Και μιας και έγραψα ΑΕΚ, διαβάστε τι λέγεται.

Αν ο Ολυμπιακός δεν την κερδίσει την προσεχή Κυριακή, λέγεται ότι ο Μαρινάκης θα αλλάξει ξανά προπονητή. Και επειδή δεν γνωρίζω αν ο Τάκης Λεμονής μπορεί, ακούγεται πολύ έντονα το όνομα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εκδιώχθηκε τις προάλλες από τον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι είχε προπονήσει σωστά στις εκτελέσεις πέναλτι την πρώην ομάδα του.

Μου λένε ότι στον Πειραιά θεωρούν πως με ο Γιοβάνοβιτς, καθώς είναι καλύτερος από τον Μπάμπη Τενέ της Πορτογαλίας θα μπορέσει να εξασφαλίσει κάποιο ευρωπαϊκό εισιτήριο και να καταγράψει αξιοπρεπείς εμφανίσεις στις διοργανώσεις που συμμετέχει ο Ολυμπιακός.

Λέτε;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ