«Πλακώθηκαν» άσχημα μέσα στη νύχτα η ομάδα του Τσακαλώτου με την ομάδα της Αχτσιόγλου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Μόνο με τραγωδία μπορεί να συγκριθεί αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον, για να είμαι ακριβής, με Ιλαροτραγωδία.

Να σημειώσω πρώτα ότι για παράδειγμα, στο παρελθόν, οι Παναγιώτης Λαφαζάνης και Ζωή Κωνσταντοπούλου είχαν αξιοπρέπεια. Διαφώνησαν, έμειναν συνεπείς, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ μνημόνια, αποχώρησαν, ΤΕΛΟΣ.

Με κάτι Τσακαλώτους, Αχτσιόγλου, Σκουρλέτηδες και Ηλιόπουλους, που ψήφισαν μνημόνια και δημιουργούν προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ, γελάει ο κόσμος.

Και θα γελάσει ακόμη περισσότερο όταν διαβάσει αυτά που θα γράψω παρακάτω.

Η ομάδα Τσακαλώτου με το αστείο όνομα “Ομπρέλα”, αποχώρησε τις προάλλες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ομάδα Αχτσιόγλου γελοιοποιείται καθιστώντας δηλωτικό ότι θα αποχωρήσει, αλλά δεν έχει αποφασίσει, λέει, το χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη νύχτα, έγινε σφαγή ανάμεσα στις δύο ομάδες που είχαν στηρίξει η μία την άλλη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές. Οι “Ομπρέλες” ένιωσαν κορόιδα, αφού αποχώρησαν, έχασαν την πρόσβαση και στις επιχορηγήσεις στο κόμμα και περίμεναν να αποχωρήσει και η ομάδα Αχτσιόγλου – που τελικά περιμένει σήμα από εξωθεσμικούς παράγοντες – για να δουν τι θα κάνουν όλοι μαζί παρέα.

Κατάλαβαν οι “Ομπρέλες” ότι η ομάδα Αχτσιόγλου παίρνει εντολές από συγκεκριμένα κέντρα κι εκείνες είναι στην “απέξω”.

Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.

Η παραπάνω κατάσταση έχει πυροδοτήσει πόλεμο στο παρασκήνιο και έχει δημιουργήσει χάσμα, αφού οι “Ομπρέλες” πίστευαν ότι θα έκαναν κόμμα μαζί με την Αχτσιόγλου και θα έπαιζαν τα… όργανα στην παιδική χαρά του Αριστεροχωρίου.

Τελικά τα… όργανα τα παίζει η διαπλοκή, αλλά να γνωρίζουν όλοι ότι στο τέλος “ο Σουλτάνος σκότωνε τους υποτακτικούς”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ