Ποιος κρατάει στο χέρι ποιον; Γιατί ο πανικόβλητος Μητσοτάκης «οχυρώνεται» απέναντι στον Σαμαρά

Η αλήθεια είναι –και το ξέρει πολύ καλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης– πως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μπορεί να του κάνει τη… γαλάζια πολυκατοικία «καλοκαιρινή»…

Εξάλλου και η καθυστέρηση υπογραφής των εκκρεμών μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία δείχνει πως οι πιέσεις και οι «εκβιασμοί» είναι συνεχείς.

Και οι δύσκολες στιγμές της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζονται καθώς αποδεικνύεται πως η επιτελική κυβέρνηση των αρίστων σκοντάφτει ακόμα και στο πεζοδρόμιο.

Πόσω μάλλον όταν έχει μπροστά της οικονομία, κοινωνική πολιτική αλλά και εθνικά θέματα, της Τουρκίας και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένων.


Το ερώτημα βέβαια είναι ποιος κρατάει στο χέρι ποιον.

Με τον σημερινό μίνι ανασχηματισμό ο Μητσοτάκης, πέραν των άλλων κατόρθωσε να ενισχύσει το αντισαμαρικό μέτωπο.

Δεν είναι μόνον η Αριστοτελία Πελώνη που παραμένει ως αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος και έχει εκφραστεί στο απώτερο παρελθόν κατά του Αντώνη Σαμαρά.

Το μέτωπο ενισχύεται από τον έως σήμερα υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Οικονόμου που αναλαμβάνει κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Γιατί ο Γιάννης Οικονόμου, είναι εκείνος που ακολούθησε την Ντόρα Μπακογιάννη στο τότε νέο της κόμμα «Δημοκρατική Συμμαχία» όταν την διέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς.


Αρχικά ως εκπρόσωπος Τύπου (αρκετά σημαντική θέση) και στη συνέχεια ως γραμματέας του Κόμματος(κεντρικός και ουσιαστικός παίκτης).


Η σχέση τους προϋπήρχε και συνεχίζεται. Εξάλλου η Ντόρα έσπευσε στη Λαμία όταν ο Γιάννης Οικονόμου παρουσίασε το βιβλίο του στις αρχές Οκτωβρίου του 2018

Και μπορεί στη σημερινή Νέα Δημοκρατία, να χωράνε όλοι οι καλοί, αλλά δεν είναι έτσι.

Το αίμα νερό δεν γίνεται τα χαντάκια είναι ορατά και πέρα από τα χαμόγελα οι εχθρότητες συνεχείς…

Λέτε να είναι τυχαίες αυτές οι προτιμήσεις του Μεγάρου Μαξίμου και της οικογένειας Μητσοτάκη;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ