Παραμάγαζο μέσα στο Mega Channel «έχρισε» παράγοντα και δελφίνο(;) τον Γαβριήλ Σακκελαρίδη – Γνωρίζει ο Μαρινάκης για την αυτονομημένη παρέα που αλωνίζει και παίρνει γραμμή από άλλον επιχειρηματία; (pics)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Παρακολουθούσα χθες το βράδυ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.

Έβλεπα το ρεπορτάζ για ΑΔΑΕ και ΕΣΡ. Είδα, στο σχετικό ρεπορτάζ, την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη και μετά… αντί για το χάος ή έστω την τοποθέτηση κάποιου βουλευτή ή κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, είδα την ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για το θέμα. ΜΟΝΟ. ΜΟΝΟ την ανάρτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ αναρωτήθηκα. “Τι είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ώστε να του δίνουν τόσο χώρο και χρόνο;”. Είναι επικεφαλής think tank που χρηματοδοτεί επιχειρηματίας, ο οποίος στήριξε την Έφη Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε και ο ίδιος υποστηρικτής και συνεργάτης της Έφης Αχτσιόγλου. Πιθανότατα είναι εγγεγραμμένο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, δεν λες ότι είναι στέλεχος πρώτης γραμμής, ώστε να το πρόσωπό του να προβάλλεται σε ένα δελτίο ειδήσεων περισσότερο ακόμη και από τον αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη.

Δείτε:

Μυστήρια πράγματα.

Κάθισα και σκέφτηκα λοιπόν, κάτω από τα δέντρα στην αυλή μου. Άναψα φωτιά και έριξα μέσα πικροδάφνη.

Διαπίστωσα ότι αυτό περίεργο ρεπορτάζ προβλήθηκε την ημέρα που η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Channel, Ράνια Τζίμα, κάνει το ρεπό της.

“Πονηριές”, σκέφτηκα. Αν ήταν παρούσα η Ράνια Τζίμα, ίσως αυτό το ρεπορτάζ να μην έπαιζε ποτέ. Όμως, τους κάθισε κουτί. Πονηριές. Σατανικό. “Σε ποιους κάθισε; Γιατί ο πληθυντικός;”, με ρώτησε ένα πουλάκι που καθόταν στο δέντρο πάνω από το κεφάλι μου, ενώ έκαιγαν μπροστά μου τα φύλλα της πικροδάφνης, λίγο πριν οδηγηθώ σε έκσταση και στη συνέχεια στο χρησμό μου.

Λέω στο πουλάκι: “Εκεί μέσα, στο Mega Channel, είναι μία παρεούλα, η οποία δεν συμπαθεί τον Στέφανο Κασσελάκη. Αυτή η παρεούλα μάλλον παίρνει γραμμή από επιχειρηματία που υποστηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου και ο οποίος πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα για μακρινές χώρες βρίσκεται σε κατάσταση νευρικού κλονισμού επειδή έπαιξε και έχασε. Αυτή η παρεούλα έχει δημιουργήσει παραμάγαζο, μέσα στο μαγαζί του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος – σε όλη τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών – τήρησε αξιοσημείωτα θετική στάση και τα ΜΜΕ του – εκτός από το in.gr, όπου έχει χαθεί η μπάλα και όπου έχει συγκροτηθεί άλλο “παραμάγαζο” και με το οποίο γελάει ο κόσμος – κέρδισαν σε μεγάλο βαθμό το στοίχημα της ενημέρωσης”.

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει τηρήσει αυστηρή ουδετερότητα στην περίπτωση των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η στάση του ήταν πάρα πολύ σοβαρή και δεν σχεδιάζει να την αλλάξει. Αυτή την ουδετερότητα, αυτό το κενό, εκμεταλλεύονται κάποιοι, οι οποίοι χαράσσουν δική τους στρατηγική ή μάλλον, όπως λένε οι πληροφορίες, υλοποιούν τη στρατηγική εξωτερικών παραγόντων, αμφιλεγόμενων επιχειρηματιών που τελικά, αποδεικνύεται, ότι κάτω από τη μύτη του Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβάλλουν γραμμή στο Mega Channel.

“Και η Ράνια Τζίμα; Τι κάνει η Ράνια Τζίμα;”, με ρώτησε το πουλάκι.

“Θα σου πω όταν ανάψω ξανά φύλλα πικροδάφνης”, του απάντησα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ