Παρέμβαση Τεμπονέρα: Τι λέει για δημοσκοπήσεις και ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ – Θα φύγει ή θα μείνει;

Κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Διονύσης Τεμπονέρας, ο οποίος για τον εκλογικό στόχο των ευρωεκλογών για το κόμμα είπε «να είμαστε τουλάχιστον δεύτερο κόμμα».

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ χαμηλά σε ποσοστά ο κ. Τεμπονέρας είπε στο MEGA πως «είναι μία φωτογραφία της κακιάς μας στιγμής» προσθέτοντας ότι «προφανώς, έχουμε βγει από μία διάσπαση και το κόμμα μας είναι πολυτραυματισμένο. Από εκεί και πέρα, πήραμε την απόφαση να πάμε στο Συνέδριο στα τέλη Φεβρουαρίου, ένα συνέδριο που θα μπορέσουμε να γεφυρώσουμε τις αντιθέσεις. Έχουμε πει πως θα κάνουμε δράσεις που θα αφορούν τα μεγάλα προβλήματα που αφορούν τους πολίτες».

Κατεβάζοντας τον πήχη από εκεί που τον έβαλε ο Στέφανος Κασσελάκης που μίλησε πρόσφατα για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ότι ο στόχος δεν είναι ποσοτικός: «Θέλουμε να είμαστε τουλάχιστον δεύτερο κόμμα στις επόμενες ευρωεκλογές. Θέλουμε να δώσουμε ένα σήμα στην κοινωνία πως έχουμε κυβερνητικό σχέδιο και θα κριθούμε από το κατά πόσο η κοινωνία θα μας εμπιστευτεί. Αυτό είναι μία μεγάλη πρόκληση».
Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι ότι ως ιδρυτής του κόμματος θα είναι το πρόσωπο εκείνο το οποίο με το δικό του τρόπο θα ηγηθεί και της πορείας του ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα. «Είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος πήρε ένα μικρό κόμμα της Αριστεράς και το έβαλε στην εξουσία, είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος ευθύνεται για την καλή θετική εμπειρία την οποία είχαμε στη τελευταία κυβέρνηση. Από κει και πέρα βεβαίως θα επιλέξει εκείνος το ρόλο και τον τρόπο με το οποίο θα παρεμβαίνει. Εγώ πάντως βλέπω έναν Αλέξη Τσίπρα ενεργό στα πολιτικά πράγματα της χώρας» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ