Παρέμβαση που θα συζητηθεί για τον Γιώργο Νταλάρα από την Μαριάννα Πυργιώτη (pic)

Σε παρέμβασή της η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη αναφέρει:

Δεν ξέρω αν πρέπει να θυμώσω -κι άλλο- ή να χλευάσω προσπερνώντας σιωπηλά την λύσσα κακιά με επίκεντρο τον Γιώργο Νταλάρα Επιλέγω το πρώτο … Τον άνθρωπο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ .Τον καλλιτέχνη πάλι τον εχω μέσα μου από παιδί , με τη φωνή του να ντύνει εκατοντάδες – κυριολεκτικά- ορόσημα της ζωής μου. Από τον πατέρα μου που τραγουδούσε μαζί του στο αυτοκίνητο την Κυριακή πηγαίνοντας για μεσημεριανό φαγητό ως την κηδεία του φίλου μου που μέσα στα δάκρυα τον άκουγα πηγαίνοντας στο Γ Νεκροταφείο Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψει κανείς την βιωματική σύνδεση της μουσικής με την ζωή του καθενός μας ούτε το συναίσθημα που ανασύρεται κάθε φορά που ξανακούς και αναβιώνεις τελικά τη στιγμή που συνέδεσες αθέλητα, τη μουσική τον στίχο και τη φωνή με το γεγονός.

Ο Νταλαρας υπ αυτή την έννοια είναι η φωνή της δικής μου γενιας και υποθέτω πολλών επόμενων, αλλά εγώ μιλάω προσωπικά και θυμωμένα . Το ότι είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή τραγουδιστής που πέραν των άλλων, ταξίδεψε τους ήχους και την ιδιότυπη μουσική μας εκτός συνόρων , το ξέρουν όλοι. Ότι επέλεξε και επέβαλε -με κόστος υποθέτω- ,να μην «υπάρχει» μέσα από τις μεγάλες πίστες και συνέχισε να αναζητά τη μουσική του έκφραση σε διαφορετικά μονοπάτια , επίσης το ξέρουν όλοι Ότι η φήμη και η επιτυχία του ποτέ δεν έγινε σταριλίκι και η προσωπική του ζωή παρέμεινε προσωπική αντί φτηνό σήριαλ σε συνέχειες, για τον δικό μου αξιακό κώδικα μετράει διπλά. Οτι όλα τα παραπάνω είναι ξένα προς το γιαλαντζί star system που πασχίζουν να εμφανίσουν σαν λαμπερό και super τα ΜΜΕ και οι εγχώριοι επιχειρηματίες , είναι προφανέστατα και η αιτία αυτής της λύσσας κακιάς ….

Η αφορμή είναι ότι είπε δυνατά και καθαρά ότι ακριβώς μα ακριβώς ισχύει και επειδή ισχύει έτσουξε αγρίως το χαριεντιζόμενο και αλληλοεξαρτώμενο σύστημα.

Κοιτάξτε ,δεν είναι καθόλου κακό να είσαι ατάλαντος, μέτριος , άφωνος ,αστοιχείωτος, θρασύς , σαχλός και ρηχός αλλά απολύτως επιτυχημένος στο σύστημα που εργάζεσαι. Κακό είναι να πιστεύεις ότι είσαι πράγματι σπουδαίος να μικρομεγαλίζεις και μόλις σου δειξουν το πραγματικό σου μέγεθος , να τσιρίζεις μαζί με τους φίλους σου ότι σε έδειραν!

Αυτά και πάμε πιο κάτω

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...