Παππάς, Τζουμάκας, Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Όρους θέτει για να κατέβει ο Πολάκης

Νίκος Παππάς, Στέφανος Τζουμάκας, Έφη Αχτσιόγλου και Ευκλείδης Τσακαλώτος θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σύγχυση δημιουργήθηκε με τον Παύλο Πολάκη.

Ο βουλευτής των Χανίων ενώ ανέβηκε στο βήμα της Κεντρικής Επιτροπής γιατί είχε γραφεί στον κατάλογο των υποψηφίων για την προεδρία στη συνέχεια έθεσε όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να μετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Συγκεκριμένα να γίνει συνέδριο και εκλογή προέδρου μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ήταν η θέση που διατύπωσε ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της ΚΕ.

Σε δηλώσεις που έκανε εν συνεχεία μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες είπε ότι αν αυτό γίνει αποδεκτό αύριο στην ψηφοφορία, «τότε, ναι, είναι ανοικτό για μένα να καταθέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος του κόμματος».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Έκπληξη με τον Στέφανο Τζουμάκα

Έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η υποψηφιότητα του Στέφανου Τζουμάκα η οποία έγινε γνωστή το μεσημέρι του Σαββάτου όταν έστειλε επιστολή προς το Προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ