Παίρνουν χρήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ για να βρίζουν τον πρόεδρό του

Ένα από τα δύσκολα πεδία που έχει μπροστά του ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέσα ενημέρωσης που χρηματοδοτούνται από το κόμμα. Το πρόβλημα που σχετίζεται με την οικονομική τους βιωσιμότητα είναι γνωστό και κρατά πολλά χρόνια. Όμως, με την επικράτηση Κασσελάκη το ζήτημα παίρνει μία επιπλέον διαφορετική διάσταση, λόγω της αρνητικής και συχνά επιθετικής στάσης που κρατούν οι δημοσιογράφοι τους απέναντι στο νέο πρόεδρο.

Μπορεί η “Αυγή” να τήρησε ουδετερότητα, όμως δεν αποφεύχθηκαν οι κραδασμοί: Λίγο μετά την επικράτηση Κασσελάκη, παραιτήθηκε ο διευθυντής της Σπύρος Ραπανάκης, καταγγέλλοντας συντονισμένες επιθέσεις από τους υποστηρικτές του “αλεξιπτωτιστή εξ’ Αμερικής”, με κυριότερο όλων τον Παύλο Πολάκη. Να σημειωθεί πως επί χρόνια διευθυντής της εφημερίδας υπήρξε ο Νίκης Φίλης, ο άτυπος επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατά του νέου προέδρου. Λίγο μετά την συνάντηση του με τον Κασσελάκη, κάλεσε σε συσπείρωση του κόμματος, μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής. Προσωρινή ανακωχή, λοιπόν, με τα “μαχαίρια” να βγαίνουν μετά.

Σε ό,τι αφορά τον ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, αυτός προεκλογικά τήρησε απροκάλυπτα εχθρική στάση απέναντι στον Κασσελάκη. Έφτασε η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού να καταγγέλλει συστηματικό “bullying” από τους, αρκετά δραστήριους στα social είναι αλήθεια, υποστηρικτές του Κασσελάκη. Οι καταγγελίες είχαν προκαλέσει μέχρι και την παρέμβαση του… φουριόζου υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, που διέταξε έρευνα για εργασιακό εκφοβισμό στον χώρο του σταθμού!

Διαβάστε τη συνέχεια στο SLpress.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ