«Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με»: Νέο βίντεο εκθέτει τον Πέτρο Δούκα (vid)

Στο βίντεο από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Σπάρτης και, ενώ εισηγείται η αντιδήμαρχος το θέμα του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Σπάρτης, ο Πέτρος Δούκας ακούγεται να λέει: «Πάντως σήμερα, νομίζω τους γαμ@@@με! Την ώρα που λέγαμε θα μας πάρουν τα αυτά…».

Έντρομη μάλιστα η αντιδήμαρχος τον διακόπτει αμήχανη και χαμογελαστή λέγοντας του: «Δήμαρχε, σας ακούμε τι λέτε…».

Το βίντεο που «έφαγε» Λιβανό Δούκα

Η αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προήλθε από μια σύσκεψη στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις αγροτών.

Η σύσκεψη έγινε στις 2 Φεβρουαρίου για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό. Εκεί ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και νυν δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, έκανε ενώπιον του Σπήλιου Λιβανού εξοργιστικές δηλώσεις.

«Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι, είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», είπε ο κ. Δούκας.
«Όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά, έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…», ακούγεται να… πλειοδοτεί κάποιος από τη σύσκεψη.
«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι»… συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ