Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολωνία για τη Διεθνή Ημέρα Ολοκαυτώματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, βρίσκεται σήμερα στην Πολωνία, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας Ολοκαυτώματος. Το σημαντικό αυτό γεγονός διεξάγεται στο Κρατικό Μουσείο Άουσβιτς – Μπίρκεναου, συμπίπτοντας με την 79η επέτειο από την Απελευθέρωση του στρατοπέδου από τον Κόκκινο Στρατό.

Έμφαση στην Ιστορική Μνήμη και τη Διδαχή

Η συμμετοχή του Κασσελάκη σε αυτή την εκδήλωση επισημαίνει τη σημασία της διατήρησης της μνήμης του Ολοκαυτώματος και την ανάγκη για συνεχή εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τις τραγωδίες του παρελθόντος. Η παρουσία του σε μια τόσο σημαντική ημέρα υπογραμμίζει την αφοσίωση του κόμματος στην προώθηση των αξιών της ειρήνης, της δικαιοσύνης και της ανθρωπιάς.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Κασσελάκης και Παπανδρέου στο Άουσβιτς

Διεθνής Ημέρα Ολοκαυτώματος – Στιγμή Αναστοχασμού και Δέσμευσης

Η Διεθνής Ημέρα Ολοκαυτώματος αποτελεί μια στιγμή αναστοχασμού για τις φρικαλεότητες που έχουν συμβεί και ένα κάλεσμα για δράση ώστε να αποτραπούν μελλοντικές τραγωδίες. Είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η ιστορία δεν πρέπει ποτέ να ξεχνιέται και ότι η μάχη κατά των διακρίσεων και της αδικίας πρέπει να συνεχίζεται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ