Ο Στέφανος Κασσελάκης βάζει σε πρώτο πλάνο τα προβλήματα της καθημερινότητας

Ο Στέφανος Κασσελάκης βάζει σε πρώτο πλάνο τα προβλήματα της καθημερινότητας. Με τη συνάντηση που θα έχει σήμερα με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη, συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, τον κύκλο επαφών που έχει ξεκινήσει με τους επικεφαλής των Ανεξάρτητων Αρχών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, στο γραφείο του στην Βουλή.

Χθες ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε την Επιτροπή Ανταγωνισμού, από όπου εξαπέλυσε βέλη κατά της κυβέρνησης για την «υποστελέχωσή» της, αλλά και για την ακρίβεια.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις του Σαββατοκύριακου και την εκρηκτική, διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που σημαδεύτηκε από μαζικές αποχωρήσεις και σκληρές δηλώσεις, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ρίχνει το βάρος στα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών, όπως είναι τα ζητήματα της οικονομίας και της ακρίβειας.

«Την στιγμή που η ακρίβεια γονατίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ο πληθωρισμός στα είδη τροφίμων τρέχει με 9,9% και η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει οριζόντια και άδικη φοροεπιδρομή στους ελεύθερους επαγγελματίες, ο πρωθυπουργός αρκείται σε αποτυχημένα επικοινωνιακά σόου» ανέφεραν χθες πηγές του κόμματος. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως «για την αντιμετώπιση της ακρίβειας απαιτούνται συγκεκριμένα μέτρα, όπως έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με μείωση της έμμεσης φορολογίας και κυρίως ουσιαστικούς ελέγχους στην αγορά από ενισχυμένους και επαρκώς στελεχωμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ