Ο Σκουρλέτης συνεχίζει το βρόμικο παιχνίδι του σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη

Ο εμφύλιος πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται με τα πυρά των στελεχών του να εκτοξεύονται αδιακρίτως προς όλες τις κατευθύνσεις. Το πρωί της Τετάρτης ήρθε ξανά η σειρά του Πάνου Σκουρλέτη να παίξει ξανά το βρόμικό του παιχνίδι ανοίξει πυρ κατηγορώντας για ελεεινή προπαγάνδα όσους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη μίλησαν για εσωτερικούς εχθρούς στους οποίους οφείλονται οι παταγώδεις εκλογικές αποτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρει την αιτία της καταβαράθρωσης του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησε το 2019 και συνεχίζεται με τις μεγάλες ήττες του 2023. «Το μείζον πρόβλημα δεν είναι η στρατηγική μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά η συνολική εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ στον χάρτη. Πρόκειται για μια εικόνα αιμορραγίας που συνεχίζεται μετά τις τελευταίες εκλογές. Για να την αντιμετωπίσουμε πρέπει να εντοπίσουμε ποια είναι η ασθένεια. Το αποτέλεσμα του Μαΐου και του Ιουνίου σχετίζεται με τις επιλογές που έγιναν την επομένη του 2019 και τον τρόπο που ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε την αντιπολίτευσή του» τόνισε.

Όπως υπογράμμισε η αιτία σίγουρα δεν είναι κάποιοι εσωτερικοί εχθροί. «Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ασκήσω κριτική σε συντρόφους που προσπαθούν να ερμηνεύσουν την εκλογική αποτυχία με εσωτερικούς εχθρούς. Πρόκειται για ελεεινή προπαγάνδα. Οι δυνάμεις που στήριξαν τον Κασσελάκη βασίστηκαν σε αυτή τη λογική. Αν είναι δυνατόν να λένε αυτό το πράγμα στα στελέχη του υπουργικού συμβουλίου 2015-2019 ότι ήθελαν ο ΣΥΡΙΖΑ να χάσει» είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...