Ο Ρήγας επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Periodista.gr για τον ξυλοδαρμό του από τον ψευτονταή τραμπούκο, Δημήτρη Τζανακόπουλο

Επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Periodista.gr (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ) για τον άγριο καβγά που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας, κάνοντας λόγο για τραμπούκικη επίθεση.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο κ. Ρήγας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».

«Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει» κατέληξε για τον καβγά με τον Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο πρώτος υπέβαλλε την παραίτησή του, οι οποίες διαψεύστηκαν από την Κουμουνδούρου. Μάλιστα στελέχη που ήταν αυτόπτεις μάρτυρες του περιστατικού αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δηλαδή το Πειθαρχικό του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ