Ο Ρήγας επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Periodista.gr για τον ξυλοδαρμό του από τον ψευτονταή τραμπούκο, Δημήτρη Τζανακόπουλο

Επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Periodista.gr (Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ) για τον άγριο καβγά που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας, κάνοντας λόγο για τραμπούκικη επίθεση.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο κ. Ρήγας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».

«Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει» κατέληξε για τον καβγά με τον Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι ο πρώτος υπέβαλλε την παραίτησή του, οι οποίες διαψεύστηκαν από την Κουμουνδούρου. Μάλιστα στελέχη που ήταν αυτόπτεις μάρτυρες του περιστατικού αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακόπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, δηλαδή το Πειθαρχικό του κόμματος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...