Ο προβληματισμός στην Κουμουνδούρου για τα χαμηλά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ και η κρίσιμη συνάντηση των αποστατών

Με αμηχανία που ξεπερνά τα περίκλειστα γραφεία της Κουμουνδούρου γίνονται δεκτά στον ηγετικό κύκλο του ΣΥΡΙΖΑ τα διαδοχικά δημοσκοπικά ευρήματα που αποτυπώνουν τις αρνητικές διαθέσεις των πολιτών απέναντι στο εγχείρημα Κασσελάκη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsbreak.gr.

Η αδυναμία παραγωγής πολιτικού λόγου και κυρίως ελκυστικών προγραμματικών θέσεων, την οποία παραδέχονται ακόμα και στελέχη που στηρίζουν τον νέο πρόεδρο, είναι πλέον εμφανής και καθηλώνει το κόμμα σε χαμηλές πτήσεις. Κοινή διαπίστωση της πολιτικής αγοράς, και όχι μόνο, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί. 

Την ίδια στιγμή, η αποσκίρτηση των στελεχών που σχημάτισαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς δεν δείχνει, για την ώρα, να συγκινεί τις διάσπαρτες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Τον προσεχή Ιανουάριο η Νέα Αριστερά προγραμματίζει κεντρική εκδήλωση όπου αναμένεται να αποσαφηνιστεί αν θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος ή θα επιμείνει στην ανάδειξη επίκαιρης θεματολογίας, περιμένοντας τις ευρωεκλογές, όταν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως πολλοί υπολογίζουν, θα τεθεί εκ νέου θέμα ηγεσίας.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ