Ο παράγοντας Μεγάλου Καναλιού τηλεφώνησε σε πασίγνωστο δημοσιογράφο (του ίδιου καναλιού) και τον στόλισε για να κατεβάσει ανάρτηση από την ιστοσελίδα του για τον Κοκλώνη – «Σε είχα για πιο τσαμπουκά ρε φίλε»

Η ιστοσελίδα edolio5 αποκαλύπτει πως ένα site από τα πιο έγκυρα και τα μεγαλύτερα σε «κυκλοφορία» ίσως στα 3 πρώτα της χώρας «κατάπιε» μια ανάρτηση για πρόσωπο της TV.

Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει η ιστοσελίδα:

Φανταστείτε τι γίνεται στα ιστολόγια του φούφουτου και του μίτσουλα. Προ ημερών, ένας κανάλαρχης από τους πιο δυνατούς ζήτησε από πολύ γνωστό δημοσιογράφο να κάνει ανάρτηση «περιποίηση» για τον Κοκλώνη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος όμως, εκτός από ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου site με ενημερωτικό περιεχόμενο, ταυτόχρονα εργάζεται και σε μεγάλο κανάλι της χώρας.

Στο κανάλι αυτό έχει την δικιά του εκπομπή.

Πράγματι το κείμενο δημοσιεύεται και μάλιστα είναι ιδιαίτερα αιχμηρό εναντίον του Κοκλώνη.

Όμως από θαύμα, λίγες ώρες μετά το κείμενο αποσύρεται. Αν νομίζεται ότι ο Κοκλώνης τηλεφώνησε διαμαρυρόμενος στον ιδιοκτήτη του σάιτ και έτσι κατέβηκε, κάνετε λάθος.

Τηλεφώνησε σε πρόσωπο με σημαντική ισχύ εντός του καναλιού που εργάζεται ο δημοσιογράφος καθώς Κοκλώνης και το τηλεοπτικό δίκτυο συνεργάζονται. Ο παράγοντας τηλεφώνησε και στόλισε κανονικά τον δημοσιογράφο.

Όπως αντιλαμβάνεστε το κείμενο αποσύρθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια, ο καναλάρχης που είχε ζητήσει να γίνει δημοσίευση, άρχισε να ψάχνει πως αποσύρθηκε το κείμενο. Όταν έμαθε τι είχε συμβεί από τον δημοσιογράφο αναφώνησε: «Σε είχα για πιο τσαμπουκά ρε φίλε»!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ