Ο Μητσοτάκης διαλύει τη ΝΔ και φτιάχνει το κόμμα Σημίτη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Μητσοτάκης και Σημίτης είναι ένα “κόμμα”. Όχι τώρα. Εδώ και πολλά χρόνια. Από τότε που ο αρχιερέας της διαπλοκής είχε διορίσει τον γιό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Εθνική Τράπεζα.

Δεν είναι μόνο αυτό: Σημίτης και Μητσοτάκης ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια, σε αυτή του πολιτικού Κέντρου, μίας ξενόδουλης και ξενοκίνητης ελίτ, που είναι μειοψηφική στην κοινωνία, αλλά ελέγχει τους… αρμούς της εξουσίας. Έπειτα τους αγαπούν και τους δύο οι Γερμανοί. Μεγάλη αγάπη.

Για να ξέρετε: Οι νεοδημοκράτες, στην πλειοψηφία τους, τους σιχαίνονται τους Μητσοτάκηδες. Όμως, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πανίσχυρος. Έχει την εξουσία. Και η εξουσία ενώνει. Έτσι, οι νεοδημοκράτες κάθονται ήσυχοι. Και υπομένουν την ταπείνωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Η αληθινή ιστορία της στενής σχέσης του Μητσοτάκη με τον Σημίτη

Ωστόσο, ας μην αναζητά κανείς μπέσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν θα την βρει. Δεν θα τους χαριστεί, επειδή κάθονται καλά και επειδή θα αποδεχτούν όσα φέρνει με τα ομόφυλα ζευγάρια. Έχει ξεκινήσει η αποβολή από τη ΝΔ παραδοσιακών ονομάτων. Είδατε τι έγινε με τον Βαρβιτσιώτη; Σε μία νύχτα βρέθηκε εκτός πολιτικής. Η οικογένεια Βαρβιτσιώτη, για πρώτη φορά από το 1844 θα μείνει χωρίς βουλευτή.

Ο Μητσοτάκης “καθαρίζει” τη ΝΔ από τους Νεοδημοκράτες και τους Δεξιούς. Θέλει να κάνει το μεγάλο κεντρώο κόμμα που θα κυριαρχήσει. Και τους αντικαθιστά με τα ορφανά του Σημίτη.

Σκέρτσος, Κοντογιώργης, Στυλιανίδης, Μενδώνη, Φλωρίδης, Χρυσοχοίδης, Τσακλόγλου, Θεμιστοκλέους, Πιερρακάκης, Λιβάνιος, Γεραπετρίτης, Θεοχάρης προέρχονται όλοι από το ΠΑΣΟΚ. Στη ΝΔ και η Χριστοφιλοπούλου. Αποθεώνει και τον Μητσοτάκη ο Πύρος Δήμας

Ο Μητσοτάκης διαλύει τη ΝΔ και δημιουργεί το κόμμα του Σημίτη.

Σε μια γωνιά ο αρχιερέας της διαπλοκής θα αισθάνεται υπερήφανος. Και οι νεοδημοκράτες ταπεινωμένα και απολύτως εξευτελισμένα κορόιδα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...