Ο Μασκ ήθελε αγώνα σε κλουβί- Ζάκερμπεργκ: «Στείλτε μου τοποθεσία»

Το ξεκίνησε ο Έλον Μασκ όταν έγραψε σε σχόλιό του στο Twitter ότι είναι «έτοιμος για μάχη μέσα στο κλουβί» με τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Meta του έδωσε αυτό που ήθελε, απάντησε θετικά μέσω Instagram Story γράφοντας τρεις μόνο λέξεις: «Send Me Location» (Στείλτε μου τοποθεσία).

Ο Μασκ, σύμφωνα με τα tweet του το βράδυ της Πέμπτης, είδε την απάντηση του Ζάκερμπεργκ. «Vegas Octagon», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, αναφερόμενος σε έναν από τους κορυφαίους χώρους αγώνων της διοργάνωσης πολεμικών τεχνών Ultimate Fighting Championship.

Ο Μασκ παρομοίασε επίσης τον εαυτό του και την φυσική του κατάσταση με αυτή ενός θαλάσσιου ίππου που κυλάει στην άμμο. «Έχω αυτή τη σπουδαία κίνηση, κατά την οποία απλώς ξαπλώνω πάνω στον αντίπαλό μου και δεν κάνω τίποτα», έγραψε ο Μασκ.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, η μπάλα είναι τώρα στο γήπεδο του Μασκ και καλύτερα να ξεκινήσει την προπόνηση, σχολιάζει Insider, υπενθυμίζοντας ότι ο Ζάκερμπεργκ κέρδισε πρόσφατα δύο μετάλλια σε ένα τουρνουά ζίου ζίτσου. Όπως και να’ χει, είναι μια μάχη που κανείς δεν ζήτησε, προσθέτει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ