Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πάντα χρήσιμος γιατί είναι έτοιμος να υποστηρίξει ό,τι τον -και τους- βολεύει!

«Κόπτεται» σήμερα -π.χ. στην Καθημερινή της Κυριακής- ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών Πανεπιστημίων, μέσω διακρατικών συμφωνιών που αφορούν παραρτήματα ΑΕΙ της αλλοδαπής. Φυσικά ερμηνεύει κατά το δοκούν τις διατάξεις του άρθρου 16 του Συντάγματος, που ορίζουν ότι τα ΑΕΙ στην Ελλάδα είναι νομικά πρόσωπα δημόσιου δικαίου.

Πάλι ξέχασε ο Ευάγγελος -γνωστό του χούι του, το «ίρτζι» του που έλεγε ο Θανάσης Βέγγος- τι έλεγε μερικά χρόνια πριν. Όταν δηλαδή ήταν απέναντι, για να μην κακοκαρδίσει τον Σημίτη και τον ΓΑΠ αντιστοίχως, στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος και ήταν σφοδρός υπέρμαχος του δημόσιου χαρακτήρα των ΑΕΙ.

Αν διαβάσει κανείς τα πρακτικά της Βουλής στις αναθεωρήσεις του 1999-2001 και 2006-2007 και τις αγορεύσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου θα δει ότι όταν η ΝΔ του Κώστα Καραμανλή πρότεινε την υπό προϋποθέσεις αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος ο «μέγας συνταγματολόγος» ξεσπάθωνε εναντίον.

Σήμερα άλλα λέει. Αλλά δεν φταίει αυτός. Φταίνε όλοι κείνοι με τα γνωστά και μη εξαιρετέα ΜΜΕ που δεν θέλουν να θυμηθούν τι έλεγε ο Ευάγγελος. Και γιατί να θέλουν; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι πάντα χρήσιμος γιατί είναι έτοιμος να υποστηρίξει ό,τι τον -και τους- βολεύει!

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...