Ο εμφύλιος επιχειρηματιών που στήριξαν Αχτσιόγλου, η κωλοτούμπα και η παρουσιάστρια Μεγάλου Καναλιού

Η Πυθία αποκαλύπτει

Όπως έχουμε αποκαλύψει εδώ στο PERIODISTA.GR, υπήρξαν επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν είτε ιδιοκτησιακή σχέση με ΜΜΕ, είτε σημαντική επιρροή στα ΜΜΕ, τα οποία στήριξαν με πάθος την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Έπαιξαν και έχασαν. Το φυσάνε και δεν κρυώνει.

Η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έφερε τα πάνω κάτω. Οι επιχειρηματίες που στήριξαν την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και τα σύννεφα του εμφυλίου πολέμου πλανώνται πάνω από την πρωτεύουσα.

Θα σας δώσω τρία παραδείγματα και ένα παρασκήνιο:

Ένας επιχειρηματίας, που μετά την πρώτη Κυριακή, έκανε άγριο μπούλινγκ στον Αλέξη Τσίπρα για να τον αναγκάσει να στηρίξει την Αχτσιόγλου και στη συνέχεια εξαπέλυσε άθλιες επιθέσεις σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζεται να φύγει για τις ΗΠΑ. Ένας εκδότης ήταν να πουλήσει και τελικά χάλασε το deal (για άλλους λόγους, αλλά έπαιξε τον ρόλο ότι απέτυχε στο πρότζεκτ Έφη Αχτσιόγλου). Ένας άλλος, με εμπλοκή και στο χώρο των κατασκευών, που έχει φίλους από τη χώρα της τουλίπας και προτιμά τα τιρκουάζ νερά του Ιονίου, από τα βαθυγάλανα του Αιγαίου, ήταν θερμός υποστηρικτής του Αλέξη Τσίπρα (και του Νίκου Δένδια). Μετά στήριξε την Έφη Αχτσιόγλου, ενώ ταυτόχρονα ήταν δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πάρτι στην Κρήτη. Οι κακές γλώσσες λένε ότι έδινε απευθείας εντολές σε συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν του κλίματος Τζανακόπουλου. Βρόμα και δυσωδία δηλαδή.

Και τώρα; Τώρα ετοιμάζει τη θεαματική κωλοτούμπα, μιας και είχε μείνει εκτός σχεδιασμού του πρότζεκτ Κασσελάκη – χωρίς να έχει καταλάβει πως – και τώρα αναζητά τα βήματά του στη νέα εποχή. Κοινώς γλύψε-γλύψε κάτι θα γίνει.

Σε αυτό το κλίμα, πασίγνωστη κυρία, παρουσιάστρια Μεγάλου Καναλιού διέδιδε σε διαδρόμους και αίθουσες, ο τελευταίος, ο επιχειρηματίας που κάνει την κωλοτούμπα, επειδή έχει “ειδική σχέση με τον Τσίπρα” στηρίζει Κασσελάκη. Η συγκεκριμένη κυρία έχει στενή σχέση με τον πρώτο επιχειρηματία που διαθέτει media, εκείνον που ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα, λόγω του ότι εκείνος χρηματοδοτεί τον σύζυγό της, ο οποίος επίσης υπήρξε φανατικός οπαδός της Έφης Αχτσιόγλου.

Εμένα, μου μυρίζει εμφύλιος. Μου μυρίζει εμφύλιος διότι η κυρία του Μεγάλου Καναλιού θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο “εργολάβος”, δηλαδή ο επιχειρηματίας που ετοιμάζεται για την κωλοτούμπα, είχε στενή σχέση με το σύστημα Τζανακόπουλου και κάτι παρατρεχάμενους φυτευτούς στο γραφείο του Τσίπρα. Μου μυρίζει εμφύλιος διότι όλα αυτά που διαδίδει η κυρία του Μεγάλου Καναλιού είναι παραπλανητικά. Είναι και πονηρά. Και η κυρία, ενώ τον πρώτο καιρό, παρότι ο σύζυγός της είναι φανατικός της Αχτσιόγλου και στενός της φίλος, παρίστανε την οπαδό του Κασσελάκη, την τελευταία εβδομάδα άλλαξε στάση και μέχρι που χωρίς ντροπή άκουγε χασκογελώντας τα ομοφοβικά, σε βάρος του Στέφανου, σχόλια του προϊσταμένου της, πασίγνωστου επιτελικού στελέχους της τηλεόρασης.

Μείνετε συντονισμένοι. Σας έχω και συνέχεια…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ